StoryEditorOCM
Zadar plusDOGODINE AKCELERATOR

Za nefrologiju i kardiologiju: Gospodarstvenici donirali Općoj bolnici Zadar dva ultrazvučna uređaja vrijedna 520 tisuća kuna

Piše Zadarski.hr
27. srpnja 2022. - 16:14
Tvrtke Ilirija, Tankerska plovidba iTuristhotel donirali su Općoj bolnici Zadar sredstva za kupnju dva ultrazvučna uređaja

Tvrtke Ilirija, Tankerska plovidba i Turisthotel donirali su Općoj bolnici Zadar sredstva za kupnju dva ultrazvučna uređaja. Riječ je o uređajima ukupne vrijednosti 520 tisuća kuna koji su kupljeni za potrebe Odjela za nefrologiju i Odjela za kardiologiju.

Tim je povodom ravnatelj OB Zadar dr. Željko Čulina na prigodnoj svečanosti uručio zahvalnice direktorima tvrtki Goranu Ražnjeviću, Mariju Paviću i Meri Matešić Sičić.

image

Predsjednica Uprave Turisthotela Meri Matešić Sičić

Donatorima su, uz ravnatelja Čulinu, zahvalili župan Božidar Longin i gradonačelnik Branko Dukić.

- Dobro je činiti dobro. Želja gospodarskog sektora za uključivanjem u humanitaran rad uvijek je više no hvale vrijedna. Ovakve akcije predstavljaju jednu iznimnu sinergiju kroz koju do izražaja dolazi humanost i sve one temeljne ljudske vrijednosti koje nikada ne smijemo zaboraviti - poručio je župan Longin.

image

Ravnatelj OB Zadar dr. Željko Čulina uručio je zahvalnice direktorima Goranu Ražnjeviću, Mariju Paviću i Meri Matešić Sičić

Gradonačelnik Dukić istaknuo je kako zahvaljuje na donacijama i kao liječnik, koji iz bolnice nije otišao ni kada je preuzeo poziciju prvog čovjeka grada.

image

Predsjednik uprave Tankerske plovidbe Mario Pavić

- Hvala gospodarstvenicima koji godinama apomažu bolnici vrijednim donacijama. Kruna će biti sljedeće godine kada očekujemo da će nam Vlada nabaviti linearni akcelerator. Onkološkim zračenjem zaokružit ćemo jednu cjelinu i omogućiti pacijentima da imaju sve što im je potrebno u svome gradu - kazao je Dukić.

Ravnatelj Čulina najavio je da bi zadarska bolnica trebala dobiti tri nove donacije kroz sljedeća dva tjedna.  

image

Predsjednik Uprave Ilirije Goran Ražnjević

25. travanj 2024 00:10