StoryEditorOCM
Zadar plusJEDVA DOČEKALI SNIŽENJA

Velika najezda u trgovinama, u redovima se stoji barem pola sata

27. prosinca 2016. - 21:17
ras

Cijena je niska, totalno sniženje, ovo je akcija za naše smirenje - odzvanjali su nam stihovi ‘Šarenog artikla’, kad smo ugledali gužvu i red koji se gomilao ispred blagajne Zare u kojoj su započela, već tradicionalna, blagdanska sniženja.

Popusti su dosegnuli i do skoro pedeset posto od prijašnje cijene, pa je to logično privuklo kupce, jer se već danima čeka sniženje. Entuzijastičnim šopingoholičarkama nije bio problem ni pola sata čekati u redu za kabinu kako bi isprobale komad odjeće, ušparale koju stotinu kuna…

‘Gužva je ogromna, a mi smo došle samo pogledati što ima. Sniženja su dobra skroz, no mi smo se već opremile za doček. Sigurne smo da se isplati kupiti nešto, ali je predivan dan, pa ćemo radije popiti kavu na suncu’, komentirale su dvije Splićanke za Slobodnu Dalmaciju.

‘Ima svega i stvarno se isplati kupiti nešto. Uglavnom su cijene niže za oko 200 kuna od prethodne cijene i to je dobar ulov. Ja sam se počastila hlačama i platila ih 130 kuna. Sad mi je već pomalo loše od ove gužve i idem malo na sunce’, rekla je Lea.

 

Osim u Zari, blagdanska sniženja počela su i u Bershki te drugim popularnim modnim trgovinama.

Kako je rekla Ema Culi, direktorica Sektora za trgovinu HGK, sezonska sniženja kreću danas, 27. prosinca, i trajat će najmanje 60 dana, a hrvatski su građani i prije Božića potrošili gotovo pola milijarde kuna više nego lani u isto vrijeme.

19. travanj 2024 13:05