StoryEditorOCM
Zadar plusPOZNATA ZADRANKA ZALJUBLJENA DO UŠIJU

Natali Dizdar ima novog dečka: nije Hrvat, prezgodan je i tajnovit, ali ipak smo ga 'uhvatili' na nekim fotografijama

Piše Zadarski.hr
25. svibnja 2018. - 22:59
Natali Dizdar

Iako je i sama priznala da je 'sretno zaljubljena' i da ima dečka, i to novog, Natali Dizdar dosad nije ničim dala natuknuti o komu se radi, a tajanstveni odabranik nikako nije ni zablistao na njenim profilima na društvenim mrežama, donosi Slobodna Dalmacija.

Kako to, kada su toliko nerazdvojni, a slike nema ni za lijeka? Pjevačica je prije nekoliko mjeseci za Story, naime, potvrdila prisutnost nekoga posebnoga u svojemu životu, a otkrila je i da im je zajednička ljubav prema putovanjima.
Tako su se i upoznali, preciznije 'na jednom od njenih azijskih putovanja', kako je prepričala, a od tada su se počeli pratiti i dogovarati susrete.

Na svojemu Instagramu Zadranka pak u zadnje vrijeme često zna 'prijaviti' da se nalazi u Francuskoj, što je pobudilo radoznalost nekih, kao i zaključke koji su se pokazali - točnima.  

Skroviti dečko je William Perge, čije smo dijeliće 'uhvatili' na nekoliko fotki naše pjevačice, a osvanula je i ona na njegovu Facebook profilu. Dečko nije 'naše gore list', već Francuz koji živi i radi u New Yorku, a sada je jasnije i zašto su svi 'poslovi' Natali usmjerili upravo tamo.
Osim toga, moramo priznati i da je William prezgodan, pa mu pogotovo zamjeramo izbivanje s društvenih mreža. 

22. veljača 2024 04:28