StoryEditorOCM
Zadar plusGUŠTALE U LEIPZIGU

Lorena Gvardiol otkrila kako se sa sestrom provela u gostima kod brata Joška! Vodio ih je na sva svoja najdraža mjesta

Piše Scena SD
10. ožujka 2023. - 13:14

Joško Gvardiol postao je prva senzacija na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, s oduševljenim komentarima se pratila njegova igra, prenosile izjave, naročito one na temu nježnijeg spola.

Sve je zanimalo kakve djevojke Joško voli, mnoge je oduševilo otkriće da ne zazire od žena koje su starije od njega, a u cijelom tom "ćušpajzu" informacija i napisa, brojnih fotografija, javnost je upoznala i njegove dvije simpatične sestre, Lorenu i Franku.

 

Ono što je sve bez iznimke oduševilo jest izrazila bliskost između sestara i poznatog brata, čemu je svjedočila svaka Gvardiolova izjava. Privrženost obitelji i topli odnosi nešto je što ovog mladića, nesumnjivo, čini tako dobrim nogometašem i osobom.

Lorena i Franka tako su prošlog mjeseca svog obožavanog brata posjetile u Leipzigu, gdje je Joško trenutno vezan klupskim obavezama. Lorena je na Instagramu podijelila zajedničku fotografiju, otkrivši dio ugođaja u kojemu uživaju Gvardiolovi.

Joško je šetao gradom "sigurno zaštićen" voljenim sestrama i uživao u kavi "s nogu", a sudeći po vrećicama, i u mini shoppingu.

Lorena je u opis stavila samo emotikon srca, a pratitelji su im u komentarima, kao i uvijek, davali samo komplimente.

‘‘Naši Gvardiolići‘‘, ‘‘Najdraži‘‘, ‘‘Predivni ste‘‘, ‘‘Najljepši brat i najljepše sestre‘‘...

Joško je svoje sestre proveo kroz sva svoja najdraža mjesta u gradu, pa je Lorena objavila i fotografiju iz teretane u kojoj on trenira, a također je pozirala i ispred stadiona RB Leipziga.

 

26. travanj 2024 01:07