StoryEditorOCM
Zadar plusLIJEPE VIJESTI

Hrabroj Lauri (18) iz Benkovca našli su donora matičnih stanica: "Hvala puno!"

Piše Zadarski.hr
13. siječnja 2024. - 17:31

Umjesto da uživa u bezbrižnoj mladosti, ona vodi bitku s nemilosrdnom leukemijom. Rekla nam je prije mjesec dana u razgovoru da će biti jaka i u svom pismu poručila kako će pobijediti ovu borbu i dobiti život. Danas nam hrabra Laura (18) iz Benkovca javlja kako su pronašli kompatibilnog donora i da slijedi transplantacija koštane srži, piše 24 sata.

- Evo samo da javim da su mi našli donora, iduća je transplatacija, i da se zahvalim još jednom, puno puno hvala - napisala nam je kratko Laura i dodala kako je donor iz Hrvatske. 

Troškovi mog liječenja su pokriveni u cijelosti tako da vas neću pitati ni centa. Ostavimo to za neke druge kojima je potrebnije. Ja ću vas zamoliti nešto drugo. Naime, potrebna mi je transplantacija matičnih stanica. Moja obitelj je prva uskočila u pomoć, ali nažalost njihove matične stanice nisu kompatibilne s mojima. Potrebna mi je pomoć svih vas koji možete da postanete darivatelj matičnih stanica, poručila je hrabra Benkovčanka Laura Majić (18) prije nešto manje od mjesec dana, piše 24 sata.

02. svibanj 2024 01:00