StoryEditorOCM
Viral100 POSTO PRIRODNA

Znate li da postoji mačka koju na Instagramu prati više od 2.000.000 osoba diljem svijeta? Razlog?Pogledajte je! Neki misle da nije stvarna, varaju se

Piše M.P.
5. prosinca 2021. - 12:32

Ona je toliko fenomenalna da mnogi misle da nije stvarna. Zove se Venus i poznata je kao mačka s dva lica - polovina njene njuške je crna, a drugi dio je narančast. Oči su joj također različite boje. Posljedica je to genetskog poremećaja, a životinje koje ga imaju nazivaju se himerama, piše VauMijau.

S obzirom na brojne sumnje korisnika društvenih mreža, koji misle da je riječ o obrađenim fotografijama mačke, njeni vlasnici, o kojima se samo zna da se zovu Chris i Christina, napisali su kako je njihova ljubimica zaista takva kakvu je oni na slikama mogu vidjeti.

- Ja sam 100 posto prirodna. Ne nosim šminku, čak ni olovku za oči. U salonu gdje radim pedikuru nije dopušteno korištenje Photoshopa niti boje u spreju - stoji u jednom njihovom komentaru na Instagramu.

@venustwofacecat

?? Link in bio to learn more about vet direct pay w/ @trupanion so you too can have peace of mind at checkout. ? ##partner ##withtrupanion ##trupanion

♬ Eternal - Danilo Stankovic

Poznato je samo kako su je vlasnici pronašli 2009. godine u Sjevernoj Kaliforniji. Ništa se drugo o njoj ne zna. No, na internetu je veoma popularna: Na Instagramu je prati dva milijuna ljudi, a jednako toliko i na TikToku.

19. travanj 2024 06:03