StoryEditorOCM
ViralZVJEZDANI SHOW

Vlado Kalember i partnerica prvi napustili ‘Zvijezde pjevaju‘: Josipa Kusić i Sandi oduševili, pogledajte i izvedbu prošlogodišnjih pobjednika

Piše J. V./SD
10. listopada 2020. - 22:08

Druga epizoda HRT-ova showa "Zvijezde pjevaju" je iza nas, a prvi par koji nas je ove sezone napustio su Vlado Kalember i Kristina Klemenčić Novinc, meteorologinja emisije "Dobro jutro, Hrvatska".

Večerašnju emisiju otvorili su pobjednici prošlotjednog izdanja, komičar Ivan Šarić i pjevačica grupe Bang Bang, Lara Antić Prskalo. Otpjevali su pjesmu "Jackson" duet Johhnyja Casha i njegove supruge June Carter. Nisu oduševili kao prošlog tjedna s pjesmom "Kad nema ljubavi" Ilana Kabilja.

Nakon njih su nastupili glumac Boris Svrtan i pjevačica Lea Mijatović s pjesmom "Zamisli život u ritmu muzike za ples", a od žirija su dobili 30 bodova. I večeras su za pultom odvojenim plastikom, kao mjerom zaštite protiv koronavirusa, sjedili Marko Tolja, Jurica Pađen, Danijela Martinović i Mirela Priselac Remi.

Pjevačica "Detoura" Gina Victoria Damjanović i glumac Marko Petrić standardno su osvojili simpatije publike na društvenim mrežama, a žiri je njihovu izvedbu Animatora "Anđeli nas zovu da im skinemo krila" proglasio napretkom u odnosu na prošli put. Još jedan par omiljenih, Arija Rizvić i Marko Kutlić, na Instagramu su pobrali simpatije za svoju izvedbu pjesme "Moja prva ljubav".

Žiri je pohvalio Ivanu Kindl i Damira Smrtića, kao i Bojana Jambrošića i njegovu partnericu Doru Fišter Toš koji su odabrali pjesmu Creedenca "Have you ever seen the rain", ali oduševili su tek Sandi Cenov i Josipa Kusić koji su i dobili najbolje ocjene večeri.

Nastupili su i prošlogodišnji pobjednici, Dino Jelušić i Tara Thaller. Pjevali su "Higher ground" Stevieja Wondera.

Ove su godine, podsjećamo, emisije snimljene unaprijed pa gledatelji ne mogu glasati za svoje favorite. Pobjednik će se u finalu birati na društvenim mrežama.

28. rujan 2024 23:36