StoryEditorOCM
ViralVELIKA TUGA

Sin slavnog glumca preminuo u 25. godini: ‘Bio je neukrotivo, radosno, divlje i divno dijete‘; O svojoj dijagnozi i javno je govorio

Piše Mozaik SD
31. listopada 2022. - 17:04

Michael Cormac Roth, sin poznatog glumca Tima Rotha je u dobi od 25 godina izgubio bitku s rakom zametnih stanica, izvještava Daily mail.

- Sin glumca Tima Rotha preminuo je nakon borbe s rakom zametnih stanica trećeg stadija, objavila je obitelj mladića u ponedjeljak poslijepodne i dodala da je u mladić igrao nezamjenjivu ulogu u njihovim životima.

- Bio je divlja i električna kugla energije i njegov duh je bio ispunjen svjetlom i dobrotom. Koliko god divlji bio, Cormac je također bio utjelovljenje dobrote. Nježna duša koja je donijela toliko sreće i nade onima oko sebe. Tuga nam dolazi u valovima, kroz i suze i smijeh kada se sjetimo tog lijepog dječaka kroz posljednjih 25 godina i 10 mjeseci koliko smo ga poznavali. Bio je neukrotivo i radosno i divlje i divno dijete. Tek nedavno muškarac. Volimo ga. Nosit ćemo ga sa sobom kamo god pošli, poručila je shrvana obitelj mladog glazbenika.

Cormac je o svojoj dijagnozi prvi put progovorio 2021. godine na svom Instagram profilu. Tada je pratiteljima otkrio da je izgubio sluh na jedno uho, kao i veliki broj kilograma, piše Daily mail.

- Oduzeo mi je pola sluha, skoro 30 kilograma težine i moje samopouzdanje. Nastavit će svojim ubojitim putem sve dok ga ne uspijem zaustaviti i ubiti, napisao je i dodao: - Ali to mi nije oduzelo volju za preživljavanjem, niti ljubav prema stvaranju glazbe. Još me nije srušilo. Ako ste vi ili netko koga volite oboljeli od raka, slobodno mi se javite jer to je najteže moguće emotivno iskustvo za čovjeka.

- Šaljem svoju ljubav svima vama, molim vas, pobrinite se da radite stvari koje volite. Život je kratak i kaotičan i nikad ne znaš kada će doći tvoje vrijeme. Čuvajte se i pregledajte redovito. J**o te rak.

Cormac je diplomirao na Benningtonu, a bio je talentirani gitarist, skladatelj i producent.

03. svibanj 2024 20:45