StoryEditorOCM
ViralIMAJU VAŽNU PORUKU

Sestre Gvardiol se oglasile uoči utakmice ispred stadiona na kojem će Hrvatska dočekati Japan. Izgleda da Lorena i Franka ne ostaju u Kataru, ali...

Piše Mozaik SD
5. prosinca 2022. - 11:41

Lorena Gvardiol, sestra našeg trenutačno najpopularnijeg reprezentativca Joška Gvardiola, izazvala je oduševljenje na Instagramu, gdje je objavila nekoliko fotografija i video, snimljene ispred Khalifa International Stadiuma, na kojem će se danas u 16 sati dogoditi nogometni sraz Hrvatske i Japana.

Na fotografijama je, uz Lorenu, i njezina mlađa sestra Franka, a obje su djevojke odjevene u majicu s hrvatskim navijačkim motivima, a crvene su majice prebacile preko leđa i ramena.

S enormnim rastom popularnosti njihovog brata Joška, porastao je interes i za njihovim objavama na društvenim mrežama, a sudeći po komentarima kojiih prate na svim platformama, pratitelji su oduševljeni njihovom jednostavnošću, skromnošću, iskrenošću, prirodnošću.

I detalj koji je mnogima "upao u oko", činjenica da su cijelo vrijeme studiranja i radile, naišao je na brojne pohvale i izraze divljenja.

"??⚽️❤️" - napisala je kratko Lorena.

Iz daljnje korespodencije se saznaje da Joškove najvatrenije navijačice (uz mamu Sanju) ne ostaju u Kataru.

"Katar jos uvijek plače za sestrama Gvardiol..." - napisala je pratiteljica.

"? Najjače smo. Vratit će se rode, čeka nas finale" - odgovorila je Lorena.

"Divne ste ❤️❤️??????" - komplimentiraju im pratitelji.

Gvardiolove sestre bile su pravi hit na posljednjoj utakmici grupne faze Svjetskog prvenstva protiv Belgije, kada su slikale Joška kako se grli s majkom, a nakon toga zaredale su nekoliko Instagram Storyja koji su oduševili hrvatske navijače.

 

03. svibanj 2024 14:34