StoryEditorOCM
ViralBIZARNA ODLUKA

Sa samo 24 godine ova žena ima 22 djece: ‘Uzbuđena sam kad pomislim koliko bih ih još mogla dodati obitelji‘

Piše Mozaik SD
13. veljače 2022. - 11:56

Mlada Ruskinja odlučila je postati majkom 22 djece i ni to joj nije dovoljno, prenosi LADbible.

Svoju je prvu kći rodila prirodnim putem kad je imala samo 17 godina. 

Danas 24-godišnjakinja, Kristina Ozturk dvadeset i jednu bebu više zahvaljujući surogat majčinstvu.

Nakon što je upoznala svog supruga ​Galipa​, danas 57-godišnjaka, na odmoru u Georgiji, svom prvom putovanju u inozemstvo,s njim se ubrzo upustila u stvaranje velike obitelji.

Sada žive u Batumiju u Gruziji, gdje imaju 16 dadilja koje im pomažu brinuti o njihovom velikom potomstvu.

Kristina računa da je platila oko 138.000 funti (preko milijun kuna) surogatima da bi imala djecu, koja su sva stigla u manje od 18 mjeseci.

Govoreći za 'Fabulous', mlada žena je rekla: "Sanjala sam o tome od djetinjstva. Moj muž je također maštao o velikoj, sretnoj obitelji".

- Nakon što smo se upoznali, počeli smo provoditi svoj san u djelo. Naš romantični odnos se promijenio, a onda i cijeli naš život. Nisam sigurna hoćemo li biti najveća obitelj na svijetu, ali sigurno planiramo biti ona najsretnija - rekla je Kristina.

Rekla je da se ne osjeća kao da je išta propustila time što je djecu dobila preko surogata i uzbuđena je kad vidi koliko bi ih još mogla dodati obitelji.

Nije nimalo jeftino hraniti, odijevati i uzdržavati sve bebe, kao i njihove dadilje.

- To košta oko 3.500 do 4.200 funti (31.500 do 37.800 kuna) tjedno za osnovne potrepštine za svu djecu. Nekad malo više, nekad malo manje - otkrila je Kristina.

Dadilje su obično plaćene oko £350 (3.150 kuna) tjedno.

- Zasad imamo tri etaže doma. U budućnosti možda napravimo još katova, možda kupimo veću kuću... Nemamo točan plan jer trenutno imamo dovoljno mjesta za sve - zaključila je Kristina.

26. travanj 2024 22:40