StoryEditorOCM
ViralTUŽNA VIJEST

Preminula 32-godišnja glumica, zvijezda filma koji je osvojio ove godine glavnu nagradu u Cannesu

Piše MOZAIK SD
30. kolovoza 2022. - 22:21

Južnoafrička glumica i manekenka Charlbi Dean, zvijezda filma "Triangle of Sadness" koji je ove godine osvojio Zlatnu palmu na festivalu u Cannesu, preminula je u ponedjeljak u 32. godini života. Predstavnici glumičine obitelji rekli su za TMZ da je umrla nakon "neočekivane iznenadne bolesti", što je šokiralo njene fanove diljem svijeta.

image

Charlbi Dean

Christophe Simon/Afp

U filmu "Triangle of Sadness" glumila je manekenku Yayu koja  s momkom Carlom (Harris Dickinson) krstari svijetom visoke mode.

Prema specijaliziranom tisku, Charlbi Dean Kriek rođena je 5. veljače 1990. u Cape Townu u Južnoj Africi, a manekenstvom se počela baviti sa šest godina, a glumila je od 20. godine. Prvo je snimila dva južnoafrička filma: "Spud" 2010. i nastavak "Spud 2" 2013. godine. Glumila je i u CBS-ovoj TV seriji "Elementary". Zatim 2017. godine glumi u američkom horor filmu "Ne spavaj", a sljedeće godine u "Intervjuu s Bogom". Onda preuzela jednu od svojih najpoznatijih uloga, Syonide u CW seriji "Black Lightning"., a zatim snima "Can‘t Have You" i na kraju "Triangle of Sadness".

29. travanj 2024 00:05