StoryEditorOCM
ViralSVE SE MOŽE

Poznata domaća glumica u sedmom desetljeću izgleda brutalno. Nakon upozorenja liječnice, napravila je totalnu transformaciju, pogledajte kako

Piše MOZAIK SD
31. srpnja 2022. - 11:57

Ima 63 godine, a izgleda duplo mlađe - ovako bi se ukratko fizički mogla opisati Vitomira Lončar koja nas oduševljava svojim fotografijama na Instagramu. Glumica, doktorica znanosti i profesorica prije dvije godine za vrijeme sisitematskog pregleda na na sveučilištu Eurasia University u Xi’anu dobila je upozorenje liječnice da počne paziti na prehranu radi prekomjerne težine.



Vitomiri je to bio ozbiljan znak za uzbunu te se u godinu dana dovela u red i  doživjela potpunu fizičku transformaciju koja je itekako vidljiva. Nnakon što se dugo vremena žalila na gubtak energije i nesanicu počela je vježbati tri puta po pola sata tjedno i u u godinu dana izgubla čak četrnaest kilograma. Danas vježba pet puta tjedno, hoda desetak kilometara dnevno i jede zdravo te ovalav način života preporuča i drugima. 



'Kako promijeniti loše životne navike? Ili te jako boli - ili si promijenio životne vrijednosti. Najuspješnije je ako je oboje. Može se, bez obzira jesi li 20, 30, 40, 50 ili 60+. Možda je i sreća što me je dovoljno jako boljelo, a negdje isto vrijeme su se promijenile i životne vrijednosti. Ukratko, ajmooooo! Trening!' - poručila je svojedobno Vitomira.
 

26. travanj 2024 01:12