StoryEditorOCM
ViralVODE SE RASPRAVE

Operacijama je promijenila oblik nosa, očiju, vilice, obraza i usne: što je Madonna točno napravila sa svojim licem?

Piše MOZAIK SD
8. veljače 2023. - 21:16

Madonnino izdanje na Grammyjima svima je jasno dalo do znanja da se popularna pjevačica ponovno "zaigrala" s kozmetičkim zahvatima, piše Stil.

image
Staff/Afp

Kada usporedimo njezinu fotografiju s onima od prije 5, 10 i 15 godina, jako je teško povezati da se radi o istoj osobi. Zato se na društvenim mrežama već mjesecima vode rasprave oko toga što je Madonna točno radila sa svojim licem. 

image
Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
image
Cortesia/Notimex Via Afp

Doktor Michael Horn je za Daily Mail riješio misterij: "Tijekom godina Madonna je izgleda prošla kroz brojne operacije. Toliko se operirala da sada pred sobom imamo sasvim drugačiju verziju nje. Nedavno se sigurno podvrgnula zatezanju lica. To je očigledno jer joj je koža zategnuta i nema niti jednu vidljivu boru. Čak su joj oči manje i podignutije na kutovima, što je očigledni pokazatelj zahvata zatezanja lica.", rekao je.

Ranije je Madonna imala prirodan nos koji je savršeno pristajao njenom licu, ali izgleda da ga je ponovno operirala, zbog čega je sada puno uži i manji. Još jedna promjena koju je napravila je ubrizgavanje filera u lice, kako bi izgubila svoj karakteristični kockasti oblik lica. Osim čeljusti, filerima je naglasila i svoje jagodice, ali njezin kirurg definitivno se pri zahvatima nije držao one "manje je više". 

Kod plastične kirurgije suptilne promjene davaju najbolje i najprirodnije rezultate, a pri operiranju lica u zrelijoj dobi potrebna je veća doza opreznosti nego inače. Neka ovo bude škola svima koji planiraju neke estetske zahvate u budućnosti.

29. travanj 2024 14:27