StoryEditorOCM
ViralNAKON SEDAM GODINA

Mila Horvat vraća se na HTV u velikom stilu: evo gdje će je gledati milijunska publika! U udarnom showu na Prisavlju pjevat će i plesati

Piše Klara Rožman/JL
29. studenog 2022. - 19:46

Mila Horvat bit će jedna od glavnih zvijezda novogodišnjeg programa HTV-a. Atraktivna sportska novinarka tijekom svoje karijere već je bila angažirana na projektima Zabavnog programa, a da joj zabava nije strana pokazala je 2010. godine dok je sudjelovala u HTV-ovom showu "Ples sa zvijezdama", kao i nedavno dok se sa svojom mentoricom Larom Antić Prskalo natjecala u spektaklu "Zvijezde pjevaju".

Mila će, kako piše Jutarnji, u Silvestarskoj noći na HTV-u ponovo i zapjevati i zaplesati, a pridružit će joj se i Barbara Kolar, te Iva Šulentić. Što se muških voditelja tiče, doznaje se da će damama društvo praviti Mirko Fodor, Duško Čurlić te Ivan Vukušić.

Specijalna novogodišnja emisija uz to bit će prepuna glazbenih gostiju kako bi se posljednja noć u godini ispratila kroz pjesmu, smijeh i veselje, a sve najbolje u novoj 2023. godini prema planu publici će poželjeti i Severina Vučković, Petar Grašo, ali i Robert Ferlin koji bi, prema najavama, ponovo trebao zapjevati.

Inače, novogodišnji televizijski program na HTV startat će specijalnim izdanjem ‘Potjere‘, a u emisiji čiji prihod ide u humanitarne svrhe svoje znanje s lovcima odmjerit će poznata lica, osobne iz javnog života, naravno, pod vodstvom Joška Lokasa.

Potom će na programu biti posebno izdanje serije ‘Mrkomir I.‘, čija se druga sezona upravo finišira. Podsjetimo, radnja ‘Mrkomira I.‘ smještena je u srednji vijek, a u središtu je knez Mrkomir, koji želi postati kralj. U seriji glume Goran Navojec, Ecija Ojdanić, Mirna Mihelčić, Ozren Grabarić, Marinko Prga, Roko Sikavica...

image

Vedran Mlikota na snimanju serije ‘Mrkomir‘

Ranko Šuvar/Cropix


Potom slijedi emisija s Milom, Barbarom i Ivom i njihovim glazbenim gostima. Na pitanje označava li angažman Mile Horvat u novogodišnjem programu i njen trajni povratak na HTV, gdje je ona radila trinaest godina, sve do 2015. godine, Jutarnji s Prisavlja neslužbeno doznaje da se razmatraju sve moguće opcije.

image

Mila Horvat

Željko Hajdinjak/Cropix

Uz novogodišnji program HTV-ovci se već uveliko spremaju i za Božić, pa će, kako se doznaje, uoči tog blagdana snimiti pet emisija koje će biti kombinacija glazbe i talk-showa, a u kojima ćemo imati prilike gledati Marka Tolju, Marija Lipovšeka Battifiacu, Zoricu Kondžu i Joška Banova, Damira Urbana...

image

Damir Urban

Josko Ponoš/Cropix

 

29. travanj 2024 18:30