StoryEditorOCM
ViralDAME MEĐU NOGOMETAŠIMA

Mila Horvat se pojavila u prekratkoj haljini, ali svi su gledali u salonke Kolinde Grabar Kitarović: pogledajte za koji se smjeli uzorak odlučila bivša predsjednica

Piše Mozaik SD
26. travnja 2022. - 11:03

U kazalištu Komedija jučer se održala promocija knjige "Zeko - biografija Velimira Zajeca", kojoj su prisustvovala brojna poznata lica, a među njima je očekivano posebnu pažnju izazvala bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Svaka Kolindina pojava u javnosti oduvijek se pomno analizira i komentira, a bivša prva žena države vrlo često je svojim modnim izborima to i "izazivala".

Na promociju knjige Kolinda je ovaj put stigla u elegantnom modnom izdanju, midi haljini od pliša s lađa izrezom i tri-četvrt rukavima, no detalj koji je svima zapeo za oko bile su salonke sa zmijskim uzorkom.

image

Kolinda Grabar Kitarović

Davor Pongračić/Cropix


One su se odlično uklopile u cijeli stajling, ocjenjuje Gloria, a političarka ga je dodatno začinila nizom bisernih ogrlica i bisernim naušnicama.

Osim Kolinde, na promociji Zajčeve knjige pojavom je plijenila pažnju i sportska novinarka Mila horvat, koja se pojavila u, ipak, prekratkoj haljini.

image

Milin model haljine sretnije bi funkcionirao uz ravne cipele. Uz sandale na štiklu primjerenije bi bilo 'i uže i duže'

Davor Pongračić/Cropix


Bili su tu i autor knjige Sanjin Španović, Miroslav Ćiro Blažević, Anton Samovojska, gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević, predsjednik Zoran Milanović, nogometaši Mislav Oršić, Bruno Petković, Arijan Ademi, Luka Ivanušec, Dominik Livaković... pogledajte sve u našoj velikoj fotogaleriji.

image

Sanjin Španović, Zoran Milanović, Velimir Zajec

Davor Pongračić/Cropix
image

Mislav Oršić, Bruno Petković, Arijan Ademi, Luka Ivanušec, Dominik Livaković

Davor Pongračić/Cropix
image

Velimir Zajec, Miroslav Ćiro Blažević, Anton Samovojska, Sanjin Španović

Davor Pongračić/Cropix
image
Davor Pongračić/Cropix
20. travanj 2024 15:17