StoryEditorOCM
ViralPONOSNA NA OŽILJKE

Mila Horvat se ogolila i progovorila o najtežim danima: ‘Moj drugi rođendan, prva u nizu operacija... Život je dar‘

Piše Mozaik SD
13. veljače 2023. - 21:38

Mila Horvat objavila dirljiv status u kojem je progovorila o svojim najtežim danima.

Podijelila je s pratiteljima priču o teškoj operaciji kojoj se morala podvrgnuti prije deset godina i objavila fotografije na kojima pozira gola, dok rukama prekriva grudi.

"Moj poseban dan, moj drugi rođendan. Ponosna na sve svoje ožiljke i one vidljive i nevidljive. Moj najbolji podsjetnik na životnu hrabrost, nesalomljiv duh i snagu.

Prije 10 godina dogodila se moja prva u nizu operacija o kojoj mi je ovisio život. Ali danas sam tu, snažnija i mudrija, zahvalna jer upravo iz najbolnijih iskustava naučila sam najviše. Život je dar, samo tvoj i samo jedan, živi ga i pokušaj od njega napraviti svoju najbolju priču. Budi hrabar, snažan, ne odustaj, sanjaj, vjeruj i voli", napisala je uz objavu.

Mila je nedavno na društvenim mrežama objavila i fotografiju koja je dodatno zaintrigirala sve - fotografirala je svoju nogu pokraj noge tajanstvenog muškarca na pijesku, a pretpostavlja se da je onaj koji joj pravi društvo tajanstveni Španjolac s kojim je Mila već nekoliko godina.

‘‘Tako savršen dan‘‘, napisala je Mila u opisu, a o svom partneru nikada ništa nije otkrila.

"Dosta smo se lovili po svijetu jer je on isto menadžer, ozbiljan poslovni čovjek koji puno putuje, no nekako smo se uspjeli uskladiti. Već smo šest godina zajedno", kazala je Mila u svojem velikom intervjuu za Gloriju.

27. travanj 2024 20:38