StoryEditorOCM
Viral"FUN FACT"

Luka Dončić šokirao Amerikance natpisom na majici, ne možeš ‘Balkan‘ izbiti iz njega, regija se valja od smijeha

Piše P. S.
25. ožujka 2023. - 11:39

Ne ide Dallasu u posljednje vrijeme. Treći put u nizu, šesti u zadnjih osam utakmica poraženi su Mavericksi u NBA ligi. Iako su se spojili Luka Dončić i Kyrie Irving kako bi u Teksas doveli šampionsko prstenje, sve se više čini da neće ni izboriti doigravanje.

Slovenski as pokušao je nakon poraza od 117:109 protiv Charlottea objasniti što se događa. Novinari su ga na press-konferenciji upitali što ne valja, kako bi Dallas trebao igrati da se krene pobjeđivati... No, Luka je skrenuo pozornost na to da se događa nešto u njegovom privatnom životu.

Odigrao je dobru utakmicu, zabio 34 poena, ostvario 10 skokova i osam asista, ali kasnije je i sam priznao da to nije to...

- Tako sam frustriran. Mislim da vam je to svima jasno kad me vidite na terenu. U zadnje vrijeme osjećam se kao da to nisam ja, nego da samo tamo stojim na terenu, znate? Ranije sam jako uživao i smijao se u igri, ali sam sada tako frustriran zbog puno razloga, ne samo košarkaških. Puno mi se toga događa van terena, što je veće od košarke, ali ne želim pričati o privatnom životu - rekao je.

A američke je novinare zbunio natpisom na svojoj majici.

- All I need is suvo meso and rakija - piše.

Regija je prasnula u smijeh, a Amerikanci se bacili na "google translate".

image

Luka Dončić rakija i suvo

Instagram/
19. travanj 2024 04:44