StoryEditorOCM
ViralATRAKTIVNA GLUMICA

Katarina je predivna, ali u ljubavi nema sreće! Radi Pišek ju je ostavio Vidoje, radi Seve Kojić! Promijenila je imidž

Piše Scena SD
18. siječnja 2023. - 20:59

Jedni će reći da nema sreće u ljubavi, a drugi da ju je, ustvari, imala.

Lijepa srpska glumica s američkom adresom, Katarina Radivojiveć, pisali su o tome višestruko mediji, navodno je bila djevojka pokojnog Vidoja Ristovića, dok se on nije zaljubio u Nikolinu Pišek.

image

Vidoje Ristović i Nikolina Pišek

Damjan Tadić/Cropix

Mediji su pisali da ju je zbog Severine ostavio Igor Kojić. Je li to baš bilo tako, ili su se stvari odigrale s drugačijim vremenskim odmakom, najbolje znaju protagonisti ovih priča. I vrlo je upitno ocjenjivati tko je tu, ustvari, imao više sreće.

image

Igor Kojić i Severina

Tom Dubravec/Cropix

Kako bilo, otkako se god pojavila na javnoj sceni, Katarina Radivojević je na listi najljepših Srpkinja. Zaljubljena u jadransku obalu, vrlo često odmara i uživa na Hvaru, gdje ju je više puta snimio naš fotoreporter.

image

Na Paklenjacima u Uvali Ždrilca

Damjan Tadić/Cropix
image
Damjan Tadić/Cropix

Beogradski mediji danas o njoj pišu zbog promjene imidža. Glumica se, naime, na premijeri filma "Oluja" sinoć pojavila s novom frizurom - ošišanim šiškama.

image

Katarina Radivojević se na premijeri srpskog filma ‘Oluja‘ pojavila s ošišanim šiškama

Instagram Screenshot

"U prvom planu je bila njena nova frizura koja joj je, reklo bi se, obrisala s lica deset godina. Iako Katarina i inače djeluje vrlo mladoliko, u ožujku puni 44. godine", piše Blic.

Katarina je godinama imala istu frizuru, pa je iznenadila odlukom da skrati šiške, a ispostavilo se da je taj potez fenomenalan. Styling je upotpunila jednostavnom odjevnom kombinacijom.

Glumica je uvijek otvoreno govorila o zahvatima kojima se podvrgavala i ustvrdila da ima mjeru.

"Pomalo radim botoks, toliko da se i dalje mogu namrštiti, jer to moram zbog posla. Slažem se da je manje - bolje. Tretirala sam cijelo čelo i malo oko očiju, bore smijalice.

Ja imam 43 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svijetle oči i škiljim, pa kad ljeto završi, vidi se poneka bora viška. Tada dodamo botoks, ali samo ako ništa ne snimam" - ispričala je jednom glumica, koja je priznala da redovito i posti, te smatra da je njega iznutra jako bitna.

image

Glumica Katarina Radivojević snimljena u splitskom hotelu Vestibul

Vojko Bašić/Cropix

Premda su mediji navodili da je punila i usne, Katarina je to odlučno demantirala.

"Nije bilo potrebe da nešto mijenjam. Razumijem djevojke kojima intervencije daju samopuzdanje, ali to treba učiniti s mjerom i ne bi trebalo pretjerivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga mijenjaju na sebi, to rade jer nisu sigurne same sa sobom. Kada biste vidjeli mog tatu, bilo bi vam jasno da su moja usta prirodna. On je ostario, ali i dalje ima ta usta" - ispričala je.

O Katarini su srpski mediji pisali puno 2018., kad je pukla priča da je opalila šamar producentici serije "Urgentni centar". Nakon incidenta je Katarina, prema pisanju srpskih medija, dobila otkaz.

image

Na kavi s prijateljicama u hvarskom Carpe Diemu

Damjan Tadić/Cropix

Radivojević je to opovrgnula i rekla da je sve to bila podla neistina, te da je upravo u tom trenutku pripremala predstavu i promovirala ženska prava.

Njezin privatni život stalno intrigira javnost, a iznenadila je i kad je bila priznala da je bila u vezi sa slavnim glumcem Benicijem del Torom (57).

image

Benicija del Tora, po Katarininom priznanju, jako je voljela 

Michal Cizek/Afp

"Moje pravilo glasi da svoju intimu čuvam za sebe, i to će zauvijek biti tako. U pitanju je bila velika ljubav s moje strane, ali ja u ljubavi uvijek dajem sve od sebe. Ono o čemu maštam je da imam normalnu, zdravu, zaokruženu obitelj. Ne želim odnos s kompromisima.

Znala sam što hoću u tom trenutku i htjela sam kompletnu priču, sve ili ništa. Kad sam shvatila da je to nemoguće, nastavila sam dalje" - ispričala je o dvogodišnjoj vezi sa slavnim glumcem.

image

Benicio Del Toro joj je bio ljubav dvije godine

John Macdougall/Afp
02. svibanj 2024 23:25