StoryEditorOCM
ViralTEŠKE EMOCIJE

Jada Pinkett Smith se oglasila nakon što je njen suprug ošamario voditelja na dodjeli Oscara: ovo je sve što je poručila

Piše Mozaik SD
29. ožujka 2022. - 18:52

Jada Pinkett Smith, supruga glumca Willa Smitha, koji je najsnažnije obilježio ovogodišnju dodjelu Oscara, skandalom sa šamarom kojeg je "zalijepio" voditelju Chrisu Rocku, oglasila se javno prvi put nakon incidenta.

image

Jada Pinkett i Will Smith na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, na kojoj se zbio nemili događaj

AFP

Podsjetimo, Will Smith je u nedjelju, na 94. dodjeli Oscara, ustao iz gledališta i na pozornici ošamario glumca Chrisa Rocka jer se našalio na račun njegove supruge, koja je izgubila kosu zbog zdravstvenih tegoba.

Rock je, naime, glumicu usporedio s G.I. Jane, ćelavom akcijskom junakinjom iz istoimenog filma, koju je 1997. glumila Demi Moore. 

image
AFP


Jada je bila kratka u objavi na Instagramu, navela je tek:

"Ovo je doba za ozdravljenje i ja sam tu zbog toga". Objava je dosad skupila preko 65 tisuća lajkova.


Noćas se njezin suprug Will Smith javno ispričao Chrisu Rocku.

Glumac je u objavi na Instagramu rekao da je njegovo ponašanje na svečanosti dodjele nagrada bilo "neprihvatljivo i neoprostivo".

image
AFP


"Nasilje u svim svojim oblicima je otrovno i destruktivno. Moje ponašanje na sinoćnjoj dodjeli Oscara bilo je neprihvatljivo i neoprostivo.

Šale na moj račun dio su posla, ali šala o Jadinom zdravstvenom stanju bila je previše za mene i emotivno sam reagirao.

Želio bih ti se javno ispričati, Chris. Bio sam izvan sebe i pogriješio sam. Neugodno mi je i moji postupci ne ukazuju na muškarca kakav želim biti. Nema mjesta nasilju u svijetu ljubavi i dobrote.

Također bih se želio ispričati Akademiji, producentima showa, svim sudionicima i svim gledateljima diljem svijeta. Želio bih se ispričati obitelji Williams i ekipi filma King Richard. Duboko žalim što je moje ponašanje zamrljalo ono što je inače bilo prekrasno putovanje za sve nas." - naveo je oscarovac na Instagramu.

 

 

03. svibanj 2024 19:43