StoryEditorOCM
ViralLJETNI ĐIR

Evo tko je sve uživao u dobroj spizi u poznatom restoranu na Istu: nogometne i košarkaške zvijezde iz Hrvatske i regije...

Piše Zadarski.hr
29. lipnja 2022. - 13:44

Tko je sve sjedio za stolom u konobi Carruba Olive Garden na Istu prošlog vikenda? 

Našli su se tako u odabranom društvu za prepunim stolom nogometaši Marcelo BrozovićSamir Handanović, bivši košarkaši Marko Popović Jasmin Hukić, supružnici Sylvia i Toni Brok, vlasnici konobe i zadarski ugostitelj, Mita Mičić, vlasnik kultne pizzerije “Šime” na Boriku te drugi...

Je li se pričalo o sportu, o finoj spizi i domaćem vinu, ljetnim planovima ili pak nekim ozbiljnijim temama, to ne znamo, no vjerujemo da se društvo dobro zabavilo u ovoj sve poznatijoj išćanskoj konobi u kojoj često zalaze poznate domaće i svjetske face. 

image

sa supružnicima Teodosić

Carruba/
  

image

u konobu je stigao i poznati vozač motora, Talijan Valentino Rossi

Carruba/

Kako je Ist već ’80. godina prošlog stoljeća bio popularna nautičarska destinacija jedan se Išćanin, Davor Segarić Karuba odlučio 1987.g. otvoriti restoran i gostima ponuditi ono čega na Istu najviše ima – dobru ribu u odličnim tradicionalnim jelima. Nazvao ga je po svom nadimku kojeg je dobio po izvornom nazivu slatke mahunarke rogaču – „Carruba“.

Restoran je vrlo brzo postao popularan među nautičarima i drugim turistima koji su stizali na Ist, prvenstveno zbog dobre hrane i odličnih vina. Segarić je lani, nakon 34 godine neprekidnog rada odlučio restoran prepustiti Toniju Broku, jednom od mnogih stanovnika ovog otoka koji su nastavili dugu i časnu tradiciju pomorstva.

Brok je kapetan jedne super luksuzne jahte za bogate, oplovio je mnoga mora, a plovio je i s mnogim poznatim licima. Tako je svojedobno gost na jahti bio i slavni roker Jon Bon Jovi s kojim je kapetan Toni doplovio baš na Ist kako bi mu pokazao ljepote svog otoka.

26. svibanj 2024 11:41