StoryEditorOCM
ViralJEZIV DOGAĐAJ

Dvoje policajaca doživjelo paranormalno iskustvo: čuli su neobjašnjiv zvuk, prestravili se kada su proučili arhivu

Piše MOZAIK SD
8. ožujka 2023. - 17:39

Policajci iz engleskog gradića Swadlincotea doživjeli su u najmanju ruku jezivo iskustvo, koje je na Facebook podijelio profil postaje u kojoj službenici rade. 

Naime, policajci Joe Stafford i Whitney Holmes-Male bili su u dvorištu policijske postaje kada je odjednom uslijedila glasna, neobjašnjiva "tutnjava". Osim zvuka koji je bio sve glasniji i koji je podsjećao na lokomotivu koja se približava, počelo se tresti i lišće na krošnjama obližnjeg drveća.

Dakle, policajci su spoznali da ispred njih prolazi vlak, a zaključak im je potvrdio i zvuk sirene. Ipak, iako su vozilo mogli čuti - nisu ga vidjeli. 

Kada su odlučili proučiti gradsku arhivu u potrazi za odgovorima, shvatili su da je uz policijsku postaju nekoć prolazila željeznica. Zbog ovog otkrića je policija pozvala građane da istupe i kažu je li još netko imao iskustva s priviđanjima vlaka na mjestu gdje je nekoć prolazio.

Narednik postaje je ove policajce odlučio testirati kako bi utvrdio jesu li bili pod utjecajem alkohola ili droga kada su "vidjeli" vlak. Ipak, analiza je utvrdila da su bili potpuno trijezni tijekom paranormalnog susreta.

Objava o neobičnom događaju i danas stoji na Facebooku, kao i zanimljiva svjedočanstva građana tog inače mirnog mjesta.

25. svibanj 2024 18:18