StoryEditorOCM
TribinaLAKA BEND

U petak počinje nova sezona Guma cluba: za početak stiže izvrstan bend koji je nezasluženo prošao ispod glazbenih radara u Hrvatskoj

Piše Zadarski.hr
19. listopada 2022. - 11:33

Nova sezona Guma cluba nudi nam prvi koncert, ovog petka, 21. Listopada, u Gumu dolazi  izvrstan bend koji je nezasluženo prošao ispod glazbenih radara u Hrvatskoj.

Radi se o Elviru Lakoviću – Laki, kantautoru iz Goražda koji je svojim alternativnim pop-rock izričajem pokupio ogromne simpatije u Bosni i Hercegovini a i šire, pogotovo nakon nastupa na Euroviziji 2008. 

 Nastupa sa svojom osebujnom sestrom Mirelom Laković – Lelom s kojom je snimio veliki broj skladbi i izvrsnih video spotova kao što su Mačko moja, Zec, Đemper, Hrčeš, Ja sam se popiškila...

- Ovo je odlična prilika da se upoznamo s njegovim opusom uživo jer, moramo priznati, u Zadru nema baš puno prilika ni mjesta koja će nam ponuditi ono nešto vrijednije od lakih nota koje su metastazirale zadnjih godina kroz sve pore zabavnog života u našem gradu- poručuje ekipa iz Gume. 

Koncert počinje u 22 sata, a ostale informacije potražite na FB stranici Guma cluba. Ne propustite Lelu I Laku u petak 21. listopada u Gumi.

05. svibanj 2024 18:00