StoryEditorOCM
TribinaAPEL IZ RADOVINA

"Nema vode za piće, nema vode za pranje odjeće, nema vode za izvršavanje osnovnih higijenskih nužnosti i potreba"

Piše Zadarski.hr
29. srpnja 2022. - 13:38

Čitateljica iz Radovina uputila je Vodovodu apel vezan uz nastanak vode koji prenosimo u cijelosti.

"Obraćam Vam se vezano za opskrbu vodom na području Radovina (općina Ražanac), točnije u ulici Bolonje. 

U ulici Bolonje nema vode. Nema vode za piće, nema vode za pranje odjeće, nema vode za izvršavanje osnovnih higijenskih nužnosti i potreba. S obzirom na to da u ulici nemamo stručnjake, pretpostavljamo da vode ima u cijevima, ali nažalost samo tamo - pritisak je nepostojeći i mi do vode ne možemo. 

Bez namjere prozivanja pojedinaca koji se ne javljaju na telefone, ili ne odgovaraju na mailove, ili jednostavno ignoriraju činjenicu da je ovo stvarni problem za mještane, apeliramo na Vas da se problem riješi. 

Imajući u vidu da smo problem sa smanjenim pritiskom imali i dosad, i zadovoljavali se odgovorima koji daju naslutiti da je to jednostavno tako i da se u 2022. godini drukčije ne može, ovaj put ne možemo i ne želimo odustati dok se to ne riješi. 

Svi mještani su svjesni da nema smisla pisati kako nam je teško i kako su to nehumani uvjeti za razdoblje u kojem živimo, niti se pozivati na odvjetnike koji će poduzeti daljnje pravne korake - jer u konačnici, ne tražimo od Vas da nam uljepšate život niti nam je u interesu prozivanje krivaca.

Svjesni smo i činjenice da dragocjene vode nema, da je na nekim područjima potrošnja reducirana, međutim, ne zavaravajmo se, ovdje se ne radi o tome - jer naši problemi traju puno dulje od trenutne nestašice. 

Stoga od Vas tražimo samo da nam adekvatno isporučite uslugu koju uredno plaćamo.

Problem očito postoji, i da ga možemo dijagnosticirati, rado bismo to i učinili, ali ovo će ipak zahtijevati Vaš izlazak na teren, i iznalaženje rješenja koje je i u Vašem i u našem interesu."

 

 

 

24. travanj 2024 04:35