StoryEditorOCM
TribinaHUMANITARKA ZA DARKA

Košarkaški treneri pokrenuli akciju pomoći za oboljelog kolegu Frakina, on poručuje: "Zahvalan sam...nastavljam dalje, izboriti što više produžetaka!"

Piše Ivica GJERGJA
31. kolovoza 2021. - 11:14

Udruga hrvatskih košarkaških trenera pokrenula je humanitarnu akciju za zadarskog kolegu, trenera Darka Frakina – „Humanitarka za Darka“. 

- Naš trener, kolega, prijatelj, veliki čovjek, Darko Frakin treba našu pomoć. Osim košarci, Darko je najbolje godine posvetio brizi o svojoj supruzi, koja se godinama borila s posljedicama operacije tumora na mozgu, a trenutačno se nalazi u hospiciju u Kninu, jer se Darko fizički više ne može brinuti o njoj. U međuvremenu, Darko je i sam obolio. Prije četiri godine uklonjen mu je kancerozni bubreg, a sada mu i drugi bubreg otkazuje te mora na dijalizu. Na listu za transplantaciju ne može se upisati još godinu i pol dana. Pozivamo sve vas da pokažete svoju humanu stranu i financijski pomognete kolegi i velikom čovjeku. Budite tu jedni za druge i u radosti i nevolji - poručile su Frakinove kolege treneri.

Uplate se mogu izvršiti na njegov tekući račun: Darko Frakin Zadar

HR3724070003106883294 (OTP banka)

Svrha: Humanitarka za Darka

Darko Frakin, dirnut gestom kolega, zahvalio se svima koji su se uključili u akciju koju su pokrenuli njegove kolege treneri ne bi li mu olakšali tešku životnu situaciju u kojoj se našao.

- Košarka je naš život, gura nas prema naprijed i u dobrim i u lošim trenucima. Preteško je kad dođe vrijeme da se to nakon toliko utakmica, pobjeda, poraza, susreta, događaja i još puno toga, zaustavi. Zato sam duboko zahvalan za ovakvu podršku koju ste mi pružili. Moje srce je ispunjeno. Moja vrata doma u Zadru uvijek su vam otvorena... a ja nastavljam dalje, izboriti što više produžetaka, poručuje Darko Frakin.

07. srpanj 2024 20:33