StoryEditorOCM
TribinaTONI JERIČEVIĆ:

"Ima li veće časti? U svom gradu, u svom domu, nakon svih putovanja „vratilo se dite materi“ - u hram košarke. Dati ću sve od sebe da vratim sjaj simbolu grada."

Piše T.J./Zadarski.hr
22. ožujka 2022. - 18:06

Novi voditelj marketinga i odnosa s javnošću, Toni Jerečević na svom je Facebook profilu emotivno komentirao dobivanje novog radnog mjesta.

- Danas sam postao voditelj marketinga i odnosa s javnošću gradskog simbola - KK Zadar. Ima li veće časti? U svom gradu, u svom domu, nakon svih putovanja „vratilo se dite materi“ - u hram košarke. Moja nadanja su da će ovo poglavlje potrajati sve dok naš san ne postane stvarnost, ali opet sam i realist pa znam u što se upuštam i koliko izazova me čeka. Poželite mi samo mrvicu sreće i puno dobrih odluka. Ne mogu garantirati ništa materijalno i opipljivo, ali mogu garantirati da ću dati sve od sebe da zajedno vratimo sjaj ovom simbolu grada Zadra.

Hvala vam od srca na podršci i pozitivnoj „vibri“ koju ste stvorili oko moje kandidature. Sve je to bitno i sve se to računa. A sad, ajmo' takve dobre vibracije širiti i dalje.

„Nema predaje, ovo srce to ne priznaje!“ - napisao je Jeričević uz nekoliko fotografija iz prošlosti. 

image

Toni se fotografijama prisjetio mladosti koju je proveo u Jazinama

Toni Jericevic
05. listopad 2024 14:06