StoryEditorOCM
SportJOŠ JEDNA MEDALJA

Zadaska finess kraljica Vanja Tokić opet osvojila zlato! "Ovo nije samo moja pobjeda, već i pobjeda svih onih koji su bili uz mene"

Piše A. V. Š.
22. rujna 2024. - 09:27

Vanja Tokić nastupila na prestižnom  natjecanju “Predator” u Budimpešti i u svojoj kategoriji PRO BIKINI još jednom osvojila zlatnu medalju!

“Iako sam se intenzivno spremala, do zadnjega dana nismo bili sigurni hoću li izaći na ovo natjecanje, s obzirom da su prognoze vodostaja Dunava za Budimpeštu bile zastrašujuće. Zbog mogućih poplava do zadnjeg trenutka nismo znali idemo li ili ne. Na ovom natjecanju još nikad nisam nastupila i mogu reći da je natjecanje bilo vrhunski organizirano. Hvala mojim najbližima na podršci i svima koji su vjerovali u mene i podržavali me na ovom nevjerojatnom putovanju. Osvojiti zlatnu medalju na ovom natjecanju rezultat je godina truda, discipline i predanosti. Ovo nije samo moja pobjeda, već i pobjeda svih onih koji su bili uz mene. Sada znam da su granice samo iluzija – sve je moguće kada se radi s ljubavlju i odlučnošću- poučila je Vanja.

Na ovome natjecanju su sudjelovali natjecatelji iz Mađarske, Slovačke, Poljske, Slovenije i Srbije.

22. rujan 2024 09:28