StoryEditorOCM
SportMEĐUNARODNI TURNIR

Zadarski skakači u vodu uzeli osam medalja na "Trofeju Beograda" – najbolja Hana Kovačević!

Piše Ivica Gjergja
3. travnja 2017. - 13:59
skokovi2.

Sakači KSV Zadar nastupili su na Međunarodnom natjecanju „Trofej Beograda" u Srbiji, a nastupilo je 130 skakača iz sedam zemalja. Osim domaćina iz Srbije nastupili su skakači iz Rumunjske, Mađarske, Bugarske, Hrvatske, Ukrajine i Švedske.

KSV Zadar predstavljali su Hana Kovačević, Nika Cerovečki, Bruna Huljev, Diego Bajlo, Matej Neveščanin i Marko Huljev. Oni su osvojili 8 medalja, od čega dvije zlatne, pet srebrnih i dvije bronce. Najbolje rezultate ostvarila je juniorka Hana Kovačević, koja je osvojila prvo mjesto sa daske 1 m te tornja, dok je sa daske 3 m osvojila drugo mjesto.

U istoj kategoriji Nika Cerovečki osvojila je šesto mjesto sa daske 1 m i 3 m, dok je sa tornja bila četvrta. Kadetkinja Bruna Huljev osvojila je šesto mjesto sa daske 1 m i osmo mjesto da daske 3 m i tornja.

Kadet Diego Bajlo sa daske 1 m osvojio je 13 mjesto, sa daske 3 m deveto mjesto, dok je sa tornja bio sedmi. Mlađi kadet Matej Neveščanin osvojio je drugo mjesto sa daske 1 m i 3 m dok je sa tornja bio treći. U istoj konkurenciji Marko Huljev sa daske 1 m bio je sedamnaesti. Kod kadetkinja Lora Magaš osvojila je drugo mjesto sa daske 1 m i 3 m dok je sa tornja bila peta. Natjecatelje su vodili treneri Šime Perić i Marko Sutlović.

-Bilo je naporno no i uspješno mogu reći za nastup naših skakača u Beogradu. Opet se iskazala Hana koja je osvojila zlatno i srebrno odličje, jednostavno dala je sve od sebe za dobar rezultat koga je postigla. I ostali naši natjecatelji su dali objektivno koliko mogu ovog časa, kazao nam je trener Marko Sutlović.

Sljedećeg vikenda članovi KSV Zadar nastupit će na međunarodnom Uskršnjem mitingu u Zagrebu.


 

08. srpanj 2024 08:37