StoryEditorOCM
Sport‘BOKS BEZ RUKAVICA‘

Zadarski borci Goran Reljić i Petar Ražov nastupaju u Zagrebu!

Piše Zadarski.hr
28. ožujka 2024. - 21:56

Golden Fight je profesionalni sportski borilački događaj, jedinstven po tome što jedini u regiji, u jednom eventu, organiziraju borbe u MMA-u, Boxingu, Kickboxingu, Muay Thaiu i boksu bez rukavica (Bare Knuckle).

Ove godine Golden Fight organizira četiri velike borilačke priredbe, a prva ne redu je u Zagrebu.

Košarkaški Centar Dražen Petrović, u subotu 6. travnja, u 18 sati, bit će centar za sve ljubitelje borilačkih sportova.

Na rasporedu borbi nalaze se i dva Zadranina.

Nakon 13 godina, pred domaćom publikom nastupiti će rođeni Zadranin Goran Reljić. Svoju karijeru započeo je ranih 2000-tih, a jedan je od rijetkih Hrvata koji je imao priliku nastupati za elitnu promociju - UFC. Goran je nastupao u i drugim najpoznatijim svjetskim MMA organizacijama kao što su RIZIN, KSW i ACA. U 33 profesionalna MMA nastupa upisao je 21 pobjedu i 12 poraza.

image

Zadarski borci

Zanimljivost je da Reljić neće nastupiti u MMA borbi, nego u boksu bez rukavica (‘Bare knuckle‘). Goran je već odradio dva Bare Knuckle meča i upisao dvije pobjede.

Iz organizacije su potvrdili kako će Reljićev protivnik biti Petr Beranek, iskusni češki borac koji iza sebe ima 27 profesionalnih MMA borbi i tri borbe u boksu bez rukavica.

Meč je dogovoren u kategoriji do 100 kilograma.

Još jedan Zadranin nastupa u Zagrebu. Petar Ražov boriti će se također u disciplini „boks bez rukavica“. Izgleda da će Zadrani biti najopasniji borci na programu. Petar iza sebe ima 15 amaterskih boksačkih mečeva, a odradio je i 4 amaterske mma borbe.

Golden Fight 4 priredba nudi pregršt mečeva u raznim borilačkim disciplinama; najavljeni su mečevi u klasičnom boksu, extreme boksu (boks s malim rukavicama), Muay Thaiju, MMA-u, boksu bez rukavica i kickboxingu.

 

26. travanj 2024 00:24