StoryEditorOCM
SportPREZENTIRAN GRAD

Zadar je ugostio Prvenstvo Hrvatske, ovim događajem obilježilo se 30 godina tajlandskog boksa u državi

Piše Zadarski.hr
23. ožujka 2022. - 15:18

ŠC Višnjik bio je domaćin Prvenstva Hrvatske u tajlandskom boksu za juniore, mlađe juniore i seniore. Uz Savez tajlandskog boksa, organizacija je pripala zadarskom klubu Sv. Zoilo, na čelu s Tomislavom Torićem. Svakako valja istaknuti da je nastupilo 120 boraca iz 18 hrvatskih klubova, a Sv. Zoilo može se pohvaliti i nizom odličja.

Tako su zlata osvojili mlađi juniori Roko Čačić (-63) te Zara Lerga (51) te seniorka Rea Bilandžić (-51), a srebrnu medalju uzeo je mlađi junior Vice Bobić. Svakako valja napomenuti da su za Klub tajlandskog boksa Sv.Zoilo nastupili su i članovi Kickboxing kluba Pretorian, koji su se ovaj puta okušali se u tajlandskom boksu. Tako je su zlato osvojili juniorke Paula Tomrecaj i Ivona Galešić, a srebro, također u juniorskoj konkurenciji, Ana Sutlović, Miheala Topali i Toni Premić.

- Prezadovoljni smo viđenim i samom činjenicom da smo u našem gradu ugostili klubove iz cijele Hrvatske. Sve je prošlo odlično, u fer i sportskom ponašanju - istaknuo je Tomislav Torić.

Treba reći da se ovim događajem obilježilo 30 godina tajlandskog boksa u Hrvatskoj, a nagradu za životno djelo pripalA je pokojnom Branku Cikatiću. Nagradu je preuzela njegova majka, Vinka Cikatić, koju je uručio kolega Branka Cikatića Mario Franić, inače i predsjednik saveza.

28. svibanj 2024 09:02