StoryEditorOCM
SportTREĆA NL – JUG

U drugom kolu Primorac doma dočekuje ZMAJ iz Makarske, a Zadar i Vitez idu na gostovanja!

Piše I. Gjergja
6. rujna 2024. - 16:23

U samoj sudačkoj nadoknadi od četiri minute Primorac je preko Matasa u srazu sa Zadrom poravnao rezultatom na 1:1 i tako uzeo veliki bod na otvaranju sezone. Sada Primorcu slijedi također susret doma, a protivnik im ZMAJ (M) – Makarska, koji je ojačao redove i sigurno da se neće lako predati. Sve su to u Biogradu na svoj način „skenirali“ izvukli tamo gdje su gosti tanki i sigurno da će ići na uzimanje sva tri boda. Evo što nam je kazao jedan od najagilnijih igrača Primorca Nikola Jurišić:

-S novim trenerom smo dobili i nove obrise igre. Sigurno da je naš današnji protivnik kvalitetna momčad, no mi ćemo izvući zadnji atom snage iz sebe kako bi pobijedili susret i tako razveselili naše navijače. Svi koji budemo u prvih 11 i zamjene dati ćemo svoj maksimum u igri, Kazao je Jurišić.

U Posedraju je odigran derbi HV Posedraje – Junak koga su domaćini zgoditkom Ivana Ćurjurića dobili i tako zaplovili onako kako se od njih očekivalo u prvenstvu. Istina i Junaci su imali penal no Matasović ga je skinuo. Cilj Viteza je sigurno je visoko mjesto na ljestvici za što imju znanja i kvalitetu. Odlaze u Ivanbegovinu, čvrst je Kamen no da se razbiti.

-Naš put se zna u svakoj utakmici igrati ćemo napadački i borben nogomet. Svi smo na broju, imamo kvalitetu i uvjeren sam da možemo se vratiti doma iz Ivanbegovine neporaženi, kazao nam je Ivan Ćurjurić.

Zadar kao prošlogodišnji aktualni prvak, nakon „kiksa“ u Biogradu ide na noge Valu. Val treba zapljusnuti, ima Zadar kvalitetu, dobro je vođen i očekivati je pun plijen. Val kako novi član trećeligša učinit će sve kako bi slavili no koliko smo upoznati trener Zadra Zoran Erlić će im postaviti trapulu.

-Svugdje gdje dođemo igrai ćemo napadački, uostalom mi se ne „znamo“ braniti. Vjerujem da ćemo, a takvo je raspoloženje u ekipi da nećemo „stajati skrštenih ruku“ nego da ćemo se boriti za bodove i na kraju ih uzeti, kazao nam je kratko igrač Zadra Kristijan Jurić. 

Raspored odigravanja utakmica 07. rujna (subota) u 16,30 sati:

Primorac – ZMAJ (M) igra se u Biogradu. Sudac: Ante Buzov. Pomoćnici: Taraš i Pažanin. Četvrti Sudac: Mario Jadrijević.  Delegat: Mladen Hrga.

Kamen – HV Posedraje. Igra se u Ivanbegovini. Sudac: Paško Mandić. Pomoćnici: Toni Hajduk i Ivan Kalinić. Četvrti sudac: Stipe Žunić. Delegat: Vedran Šetka.

Val – Zadar. Igra se u Kaštel Sari. Sudac: Lukša Klaić. Pomoćnici: Romano Radonić i Ante Majčica. Četvrti sudac: Luka Liković. Delegat: Mate Maršić.

Ivica GJERGJA

Slika detalj iz igre snim ig.

05. listopad 2024 17:18