StoryEditorOCM
SportTAEKWONDO TURNIR „KORČULA OPEN" 2017

Tri nastupa tri odličja za TK Plovaniju!

Piše Ivica GJERGJA
31. kolovoza 2017. - 22:50

Nastupajući na „Korčula openu„ 2017 članovi TK Plovanije ostvarili su dobar uspjeh. Oni su na turniru nastupili sa tri svoja člana i sva tri su osvojila odličja što je više nego dobar uspjeh. Mateo Škara, u kategoriji juniora do 63 kg, osvojio je treće mjesto i brončano odličje, da je bilo više koncentracije mogao je i više „uzeti". Dominik Šarić u kategoriji seniora do 80 kg, osvojio je drugo mjesto i srebrno odličje, a Nediljko Kevrić je u kategoriji seniora do 80 kg osvojio treće mjesto, brončano odličje. Senior Patrik Ninčević nije nastupio radi ozljede.

-Ljetnje vrijeme moji dečki su proveli na treninzima i u dvorani, stoga i uspjeh kojega smo ostvarili ne čudi. Pače u nekoliko borbi smo mogli „uzeti" i više, a sada je sigurno da imamo iskustvo više i vjerujem da će biti bolje na sljedećim turnirima, kazao nam je zadovoljni trener TK Plovanije, Antonio Čačić.

Sljedeći nastup TK Plovanija će sudjelovati na turniru u Omišu, sredinom rujna. Očekuju da će više boraca nastupiti poglavito mlađih, koji do sada nisu nastupili. Iz kluba obavještavaju da upisi u klub počinju 4. rujna svakim danom od 19 sati u dvorani OŠ „Zadarski otoci" na Bilom brigu. Još jednu novinu su uveli u klub, njihov prvi čovjek trener Antonio Čačić pobrinuo se te sa čelništvom odlučio da će svaki njihov član koji položi za pojas dobiti majicu sa otisnutim njihovim imenom i imenom kluba, te u klubu smatraju da će to za njihove članove biti motivirajuće.

 

02. srpanj 2024 07:38