StoryEditorOCM
SportTAEKWONDO

TK Donat ponovo na tronu međunarodnog natjecanja - u ukupnom poretku zasluženo treće mjesto

Piše Ivica Gjergja
22. travnja 2024. - 20:13

JU KSC "Mladost" u gradu Visoko bio je domaćin međunarodnog natjecanja Bosna Rudar Open 2024". Sudjelovalo je 695 natjecatelja iz 40 klubova, iz BiH, Hrvatske i Crne Gore. Naša ekipa Donat nastupila je sa 12 natjecatelja u svim kategorijama.

U ukupnom poretku sa naš TK Donat zasluženo je osvojio treće mjesto. Rezultati: Zlatnu medalju i prvo mjesto u kategoriji kadeti osvojile su Roza Parać i Tamara Peša. Zlatnu medalju u kategoriji mlađi kadeti osvojila je Elena Zlački, dok u kategoriji vrtićanaca zlatnu medalju osvojili su Teo Grgić i Duje Peša.

image

TK Donat

Tk Donat/Slobodna Dalmacija

Srebrnu medalju i drugo mjesto u kategoriji mlađih kadeta osvojila je Elena Babin i vrtićanka Marlen Živković. Brončanu medalju i treće osvojio je Gašpar Živković.

U kategoriji kickovi: zlatna medalja: Korina Zlački, Franko Benić, Teo Grgić i Marlen Živković. Srebrna medalja Elena Babin, Tamara Peša i Elena Zlački, brončana medalja: Gašpar Živković, Antonija Vrbić, Roza Parać, te u ukupnom poretku klub je osvojio 2.mjesto.

Čestitke našim natjecateljima koji se spremaju za nadolazeća tri turnira do ljeta u Zagrebu, Fojnici i za kraj u Bratislavi 8. lipnja 2024. god.

03. svibanj 2024 13:35