StoryEditorOCM
SportDESNI BOK

Tinjanin Martin Erlić dobio poziv u A reprezentaciju Hrvatske!

Piše Ivica GJERGJA
17. svibnja 2022. - 13:11

Martin Erlić iz Tinja, igrač prvoligaša Spezia u Italiji, dobio je lijepo priznanje – poziv u A reprezentaciju Hrvatske kako bi, nakon ozljede Juranovića i Vrsaljka, popunio desni bok.

Ovu vijest priopćio je izbornik Zlatko Dalić prilikom prezentacije nastupa u Ligi nacija na četiri utakmice.

- Martin Erlić je novo ime. On je bio u mladoj reprezentaciji, intenzivno smo ga pratili, trebamo ga vidjeti. Dobra je prigoda da nešto odigra, a kroz to ćemo ga bolje upoznati i vidjeti, kazao je izbornik Dalić. 

- Malo sam iznađen iako sam se potajno nadao. No, brzo me sve prošlo. Ovo mi je poticaj za još bolji rad i angažman, a nema ništa drugo reći nego da sam presretan. Divno je pomisliti da ću s Lukom i ostalim biti skupa, igrati i braniti boje reprezentacije, kratak je bio Martin.

Podsjetimo da Hrvatsku nogometnu reprezentaciju od 3. do 13. lipnja očekuju četiri utakmice u Ligi nacija, u Osijeku protiv Austrije 3. lipnja, u Splitu protiv Francuske 6.lipnja, te gostovanja u Kopenhagenu 10. lipnja i Parizu 13. lipnja, a izbornik Zlatko Dalić je za tu akciju složio popis s 29 igrača te uputio još šest pretpoziva.

Reprezentacija će se okupiti 30. svibnja u Zagrebu, gdje će trenirati do 2. lipnja kada će otputovati u Osijek, gdje će dan poslije u 20.45 sati započeti novi ciklus igranja u UEFA Ligi nacija.

 

14. lipanj 2024 06:45