StoryEditorOCM
SportU DRAGAMA

Sve je spremno za drugo izdanje spektakularnog boksačkog turnira – Croatian knights!

Piše B. S.
16. srpnja 2024. - 09:14

Zadarski Boksački klub Ares-Diabolik organizira drugi međunarodni boksački turnir, "Croatian knights" (Hrvatski vitezovi)  koji će se održati u subotu, 31. kolovoza, na jedinstvenoj lokaciji uz more u Dragama. Ovaj događaj, koji spaja tradiciju i suvremeni sport, obuhvatit će bogat program s nastupima Vranskih vitezova, Pakoških mažoretkinja, KUD-a Sv. Ante iz Draga, DJ-a, vrhunske produkcije i gosta iznenađenja.

Turnir će okupiti boksače iz Zadra, Hrvatske i drugih zemalja, a sudjelovanje su već potvrdile reprezentacije iz Češke, Ukrajine, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Ring će biti smješten uz more, okružen jedrilicama, s prekrasnim zalaskom sunca na rivi i novom marinom, stvarajući savršenu atmosferu za ljubitelje sporta i prirodnih ljepota.

Očekuje se oko petnaest atraktivnih mečeva, što će biti izvrsna promocija boksa i sporta u Zadarskoj županiji. Trener BK Aresa Nikola Marketin izrazio je zadovoljstvo što mogu pružiti nezaboravno iskustvo gledateljima i ugostiti boksače iz različitih zemalja, naglašavajući vrijednosti hrabrosti, poštovanja i fair-playa koje turnir slavi.

Trener Vedran Bajlo istaknuo je ponos organizacijom ovako prestižnog događaja u zajednici, s nadom da će turnir inspirirati mnoge mlade sportaše i promovirati pozitivne vrijednosti boksa.Jedna od organizatorica turnira Viktorija Barešić dodala je kako su svi uložili puno truda kako bi turnir bio poseban.

image
/Slobodna Dalmacija
image
/Slobodna Dalmacija
image
/Slobodna Dalmacija
image
/Slobodna Dalmacija
image
/Slobodna Dalmacija
image

Drugi Croatian Knights

/Slobodna Dalmacija
02. rujan 2024 18:57