StoryEditorOCM
SportPROMJENA ADRESE

Sjedište Hrvatskog saveza daljinskog plivanja ubuduće će se nalaziti u Sportskom centru Višnjik!

Piše Ivica Gjergja
27. studenog 2023. - 14:10

Na redovnoj Skupštini Hrvatskog saveza daljinskog plivanja (HSDP) održanoj u Zadru odlučivalo se o usklađenju Statuta sa odredbama Zakona o sportu. Pored toga ovim statutom donesena je i odluka o promjeni sjedišta Hrvatskog saveza daljinskog plivanja koje će se ubuduće nalaziti u Zadru – u Sportskom centru Višnjik.

Odlučivalo se i o novim članovima, pa su takopotvrđene nove pridružene članice HSDP-a: Klub daljinskog plivanja Vinišće, Županijski savez daljinskog plivanja Splitsko-dalmatinske županije, Klub daljinskog plivanja ‘San Lorenzo‘ Fažana, te Klub daljinskog plivanja ‘Nova generacija 7‘ Podstrana.

image

REDOVNA SKUPŠTINA HSD-a

Ivica Gjergja/Slobodna Dalmacija

Na Skupštini je bilo 19 predstavnika klubova, a sve su odluke donesene jednoglasno.

-  Zadovoljan sam odrađenim na Skupštini Hrvatskog saveza daljinskog plivanja. Kao što se i vidi, donijete su bitne odluke o daljem radu Saveza, koji je Olimpijski sport. Sjedište Saveza će ubuduće biti, kako je i doneseno na SC Višnjiku, – bazen. S ovim smo više nego zadovoljni, jer i Zadar je dobio ono što treba obzirom na četiri kluba daljinskog plivanja, koji odlično rade i funkcioniraju, kazao nam je predsjednik HSDP, prof. Dražen Adžić.

27. travanj 2024 20:11