StoryEditorOCM
SportIZ NK ZADRA PRED ZAOSTALI SUSRET SA JUNAKOM IZ SINJA

Simunić: “Pobjedu želimo proslaviti s našim navijačima!“

Piše Ivica Gjergja
26. ožujka 2018. - 22:00
vjeran_simunic

Nakon gostovanja na Korčuli,  u Blatu kod Zmaja, i pobjede Zadra od 4:2 i pored nova tri boda u Zadru „stanuje“ zadovoljstvo, no nisu u situaciji da gledaju na ljestvicu niti na raspored.

Naime, oni moraju biti fokusirani na svaku prvu sljedeću utakmicu ako žele ostvariti cilj -  natjecanje u Drugoj ligi u sljedećoj sezoni. Ne može se spavati na lovorikama - pobjede, treba se dokazivati i već u utorak za Zadar je novi ispit. U goste im dolazi Junak iz Sinja u zaostaloj utakmici iz 20. kola Treće HNL-Jug (bila je odgođena radi potopljenog terena na Stanovima).

Evo što nam je rekao trener Zadra, Vjeran Simunić o pobjedi nad Zmajem i očekivanjima u srazu s Junakom:

- Svaka pobjeda je dobra! Vidjelo se i u srazu sa Zmajem da će se rad i dobri treninzi isplatiti, odnosno donijeti će plod - rezulat. Mi smo dvije stvari dobili, nakon pauze poslije poraza u Biogradu, mogli smo normalno trenirati i bili smo sedam – osam dana skupa. Stvarali smo momčadski pobjednički duh, a drugo izašli smo iz poraza što se nadam da će se nastaviti i u sljedećim susretima, jednostavno to je zadaća. Uvijek sam govorio kada imaš igru doći će i rezultat, a to sada imamo. U srazu s Junakom na našem igralištu moramo pobijediti i ostvariti još tri boda. Ovom prilikom pozivam sve navijače da dođu i da skupa proslavimo pobjedu, kazao je Simunić.

Susret Zadar – Junak igra se u 15,30 sati u utorak (27. ožujka) na Stanovima.

29. lipanj 2024 04:59