StoryEditorOCM
SportBLIC SUSRET

S Božidarom Miletićem u Stanovima: Raskinuo sam suradnju sa Splitom, došlo je do zasićenja, ali ostajem izbornik U-19 i kordinator u HNS-u!

Piše Ivica Gjergja
20. rujna 2022. - 20:01

Na nogometnom igralištu Stanovi poznato lice Božidar Miletić dosadašnji trener ŽNK Split, mirno i bez uzbuđenja prati svaki prvenstveni potez nogometašica Donata i Agrama. Iako nema obvezu biti na nogometnim susretima, praćenje i upoznavanje igračica je njegovo „radno mjesto“ kao kordinatora i izbornika U-19 žena. Kako je slobodan jer je ovih dana sporazumno raskinuo obvezu trenera sa ŽNK Splitom može se više posvetiti ovim obvezama.

Podsjetimo da je Miletić kao trener ŽNK Splita s klubom u četiri godine koliko ih je vodio bio tri puta prvak Hrvatske, tri puta osvajač kupa te igrao tri puta Ligu prvaka, te umnogome doprinuo i unaprijedio njihovu igru. Evo što nam je rekao nakon pozdrava:

- Sa Splitom sam se dogovorio i sporazumno raskinuo obvezu, ne da nisam mogao obavljati obveze kao izbornik U-19 žena, te kordinatora za ženski nogomet u HNS-u, nego je jednostavno došlo do zasićenja. Split je moj klub, rado ću ga posjećivati, isto kao Donat i druge, no treba se okrenuti novim izazovima i vidicima koji stoje pred nama, a i mojim osobnim u ženskom nogometu. Posvetit ću se ubuduće više radu kao kordinator i izbornik, a što se tiče Splita, želim mu sve najbolje, kazao nam je Miletić.

25. travanj 2024 21:35