StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL-JUG

Primorac u Vodicama: Na terenu su imali dominaciju, bili bolji i polučili tri zgoditka! Kao igrač utakmice nametnuo se Luka Vodopija

Piše Ivica Gjergja
5. ožujka 2022. - 19:46

VODICE – PRIMORAC 0:3

VODICE – Igralište SC Račice. Sudac: Ante Znaor (Podbablje) . Pomoćnici: Kujunđić i Barić.

Strijelci: 0:1 Vodopija (28), 0:2 Marić (40), 0:3 Vodopija (90).

Najbolji igrač: Luka Vodopija (Primorac).

VODICE: Žilić, Ledenko, Spahija, Fuštin (od 58. Juričev), Tabula (od 46. Amoateng), Španja, Sušić, Marić (od 51. Malenica), Markota, Pandža, Petričević. Trener: Elvis Asić.

PRIMORAC: Stojanov, Kulaš, Birkić, Bitunjac , Vodopija, Nakić (od 73. Mehić), Lazarevski, Musa, Katuša (od 60. Šare), Marić (od 85. Colić), Jurišić. Trener: Marko Moravčić.

Crveni karton: Perica Šare (Primorac) u 78. minuti, drugi žuti.

"Dođoh, vidjeh i pobijedih", geslo je na ovoj utakmici bilo igrača trenera Marka Moravčića iz Primorca. Na terenu su imali dominaciju bili bolji, polučili tri zgoditka i zasluženo ostvarili igrom visoku pobjedu. Utržili su tri nova boda za miran nastavak sezone. Ponajbolji igrač utakmice bio je stasiti Luka Vodopija koji je bio strijelac dva zgoditka. Luka u posljednja dva kola igra na vrhunskoj razini, uzgred da spomenemo da je bio igrač kola u prošlom, 19. u ovoj ligi, a sada se profilirao isto u najboljeg igrača susreta.

Riječ dvije o treneru Primorca Marku Moravčiću: pred preuzimanje seniora je izanalizirao, utvrdio stanje, dao ono što je momčadi i trebalo, a to je razbilo apatiju i uvjerilo igrače u vlastite sposobnosti i evo, rezultat nakon svega što je napravio na dva susreta u nastavku natjecanja. Sigurno je, ako ovako nastavi, da će ostvariti cilj, a to je igranje u Jedinstvenoj Trećoj HNL dogodine.

29. travanj 2024 09:11