StoryEditorOCM
SportPOVRATAK TRENINZIMA

Perica: „Pogledajte divne prizore učenja nogometa na Višnjiku“!

Piše I.Gjergja
11. veljače 2021. - 09:06

Uz veliki osmjeh na licu, vratili su se dječaci iz svih uzrasta na treninge i „učenje“ nogometa u NK Zadarnova. Zaživio je Višnjik nakon duga dva mjeseca neaktivnosti na terenu, ponovno se „zakotrljala“ nogometna lopta. Treninzi su ono što mladce posebno veseli, tako da su se već prvoga dana odazvali gotovo svi polaznici. Očekuje se u svim kategorijama još polaznika kroz koji tjedan.

-Vidite divne prizore, slike na igralištu kako klinci rade i uče nogomet. Pa oni u svakoj vježbi, a naročito svakom dodiru s loptom malo je reći uživaju. Rade predano i izvršavaju sve što od njih treneri traže. Iako smo dosta izgubili iz poznatih razloga (pandemije) jednostavno  prošlost ostavljamo iza sebe i s veseljem se okrećemo onome što je pred nama, a to su novi izazovi, projekti, treninzi, utakmice, kazao nam je posmatrajući i korigirajući rad mladih nogometaša sve voditelj Škole nogometa Zadarnova, Antonio Perica.

Podsjetimo da je stručni stožer NK Zadranova ostao isti sastav trenera od ranijih perioda. Njihov cilj se zna,  napraviti iskorak u sportskom razvoju dječaka polaznika Škole nogometa, te nastaviti napredak kluba na svim poljima.

29. rujan 2024 19:25