StoryEditorOCM
SportBRONČANO ODLIČJE

Papaline iz NK Zadranova nastupile na turniru „Ljetni Horugović 2021” u Rugvici: Bili su treći, a Roko Odžaković je bio najbolji strijelac

Piše Ivica GJERGJA
4. srpnja 2021. - 17:13

NK Zadarnova je nogometni klub koji živi već dvije godine i koji izuzetno dobro sa svojim trenerima stručno i kvalitetno radi na „učenju“ nogometa i edukaciji mladeži.

Kako se sezona primakla svom završetku, „lopta miruje“, ali su zato Papaline koje su rođene 2012. i 2013. godine nastupile na turniru „Ljetni Horugović 2021” u Rugvici. Domaćin je bio NK Rugvica Sava 1976.

Nisu Zadrani ostali bez odličja: pokazali su vrhunsku igru, osvojili brončano odličje i pokal najboljeg strijelca s 18 postignutih zgoditaka Roka Odžakovića.

Papaline 2012. godine uspješno su prešle sve prepreke u skupini do polufinala gdje su poraženi od NK Naftaš Ivanić i to nakon početnog vodstva. U dvoboju za treće mjesto bili su bolji od NK Radnik Križevci.

Papaline 2012. godine igrale su u sastavu: Karlo Perinović, Jakov Dubravica, Roko Odžaković (18 golova), Karlo Pavlović (4), Adriel Bajlo (3), Niko Nimčević, Lovre Krpeljević (1), Marin Maračić (1), Mate Buljat (2), Toni Jurjević. Trener: Antonio Perica. Predstavnik kluba: Dominik Brkljača.

Papaline rođene 2013. godine prvi su nastupile na jednom turniriu. Odigrali su nekoliko vrlo dobrih utakmica, te uspješno prošli skupinu, da bi u četvrtfinalu, u vrlo uzbudljivoj utakmici, nakon velike borbe izgubile od križevačkog Radnika minimalnom razlikom i ostali su bez borbe za medalje.

Papaline 2013. godine igrale su u sastavu: Šimun Šatalić (3 gola), Tomislav Kovačević, Lovre Kotrulja, Karlo Bilaver, Roko Bračić (2), Maxim Brkljačić (3), Duje Stojić, Jakov Knežević, Luka Paleka, Vice Jurlina (1). Trener: Patrik Puljić.

-Svaki nastup pa tako i ovaj na turniru u Rugvici, za nas i naše Papaline je veliko iskustvo. Osvojeno je treće mjesto na turniru i imamo najboljeg strijelca. Osobno sam zadovoljan onim što su dečki prikazali, a njihova želja, htjenje, odnos i ponašanje i taj dišpet da budu bolji od protivnika zaslužuju čestitke. Koristim prigodu da se zahvalim organizatorima na pozivu i gostoprimstvu. Stekli smo nova prijateljstva, dogovorili nove susrete i zaključili jednu lijepu sezonu na koristan, veseo i uspješan način, kazao je Antonio Perica, voditelj škole Zadarnove.

29. rujan 2024 19:35