StoryEditorOCM
SportNK PAG

Otvoren teren s umjetnom travom, Marijan Kustić: Zadovoljstvo mi je u mom kraju otvoriti novi teren za razvoj paškog nogometa!

Piše Ivica GJERGJA
11. studenog 2023. - 12:52

Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Hrvatske otvorio je u Pagu novi teren s umjetnom travom. Održana je mala svečanost kod primopredaje, a nazočni su bili voditeljica infrastrukture HNS-a Andrea Dokuš, gradonačelnik Paga Ante Fabijanić, predstavnik Gradskog vijeća Branimir Paro Vidolin, te predsjednik Nogometnog saveza Zadarske županije Darko Banić i predstavnici NK Pag, predsjednik Naum Batkoski, dopredsjednik Antonio Paro, tajnik Marin Fabijanić i član Uprave Ivan Magaš. Evo što je kazao predsjednik HNS-a:

– Izuzetno mi je zadovoljstvo da smo u Pagu otvorili još jedan u nizu terena s umjetnom travom kao kontinuitet ulaganja u infrastrukturu. Zahvaljujem gradonačelniku Paga Anti Fabijaniću što je prepoznao važnost ovog projekta koji će biti od vitalne važnosti kad je u pitanju razvoj nogometa u Pagu. Sentimentalno sam vezan uz moj kraj i drago mi je da Nogometni klub Pag okuplja velik broj djece, vjerujem da će ovaj teren doprinijeti da njihov broj rasti i u budućnosti. Naš je cilj ulaganje i poticanje čelnika lokalnih samouprava da također ulažu u infrastrukturu, a ovo je pravi primjer kvalitetne suradnje, rekao je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

 

06. listopad 2024 00:29