StoryEditorOCM
SportMALI BALUN

Oni su nogometni veterani, voditelji klubova i veliki prijatelji! Predrag Bjelitić Pegy i Gašpar Begonja: "Igrat ćemo sve dok budemo mogli hodati"

Piše I. Gjergja
4. lipnja 2023. - 18:17

O vremešnim malonogometašima smo u posljednje vrijeme dosta pisali, pa podsjetimo da je u finalu Zadranka pobijedila Sabunjar 2:1 i tako se okitila naslovom prvaka i ove godine.

No, iako smo o malom balunu na parketu sve kazali, moramo malo „zaviriti“ u unutrašnjost lige gdje je „krtica za sve“ Drago Dražević, kojega svesrdno podržavaju svi voditelji timova koji se natječu.

Ovaj put ćemo izdvojiti dvojicu koji su dali veliki obol, a svoje timove i klubove su posložili kao najbolji satni mehanizam u igri. To su Predrag Bjelitić - Pegy, čovjek sa Kalelerge, malonogometni znalac, pa kad Pegy vodi svoju MNK Puntamiku, to je „fešta od vođenja“ na susretima. To je čovjek koji se kompletno predao malom balunu, ima ga svugdje, a na dodjeli najboljima predao je pokal za drugo mjesto u ligi svom prijatelju Gašparu Begonji.

A Gašpar Begonja „infišan“ je od svojih malih nogu u balun,  dugo je igrao za svoj NK Sabunjar, seniore i veterane, a sada se posljednjih godina otisnuo u voditelje.

Oni su Draževićeva potpora u ligi i stoga zaslužuju bar spomenuti ih. Dokad dečki?

- Dok budemo mogli hodati, ne ostavljamo mali balun i vođenje ekipa- kazali su u glas Pegy i Gašpar.

20. travanj 2024 12:27