StoryEditorOCM
SportNOGOMET

Održano prvo okupljanje šire selekcije NSZŽ za dječake rođene 2012. godine: Riječ je o izuetno talentiranoj generaciji!

Piše Ivica GJERGJA
25. travnja 2024. - 18:20

Po planu i programu Instruktora Nogometnog savez zadarske županije Darka Pantalona na igralištu NK Arbanasa u Zadru održano je prvo okupljanje šire selekcije NSZŽ za dječake rođene 2012. godine. Okupio se veliki broj dječaka (52) koji su bili podijeljeni u četiri ekipe i odigrane su dvije utakmice, svaka u trajanju 2x30 minuta. Na poziv Instruktora NSZŽ, Darka Pantalona odazvao se i veliki broj trenera (12) koji su dobili liste sa igračima i čiji je zadatak bio ocjenjivanje igrača. Nakon završetka utakmica nitko nije pričao o rezultatima, već o onom što je puno važnije u ovom uzrastu dječaka, a to su karakteristike igrača i ono što su pokazali iz svog nogometnog repertoara u ovoj dobi. Instruktor NSZŽ Pantalon je na kraju prikazanim bio zadovoljan i rekao:

- Radi se o izuzetno talentiranoj generaciji te je ova akcija okupljanja bila izuzetno svrsishodna, a time i uspješna. Zahvalio bi se odličnom domaćinu NK Arbanasi na čelu sa voditeljem škole Marijanom Marunom. Također bi naglasio veliko zadovoljstvo odazivom i suradnjom trenera i dječaka koji su zaslužili ovaj poziv i pokazali nam svoje trenutne mogućnosti. Cilj je ispunjen u potpunosti.

Popis igrača momčadi A:

Lovre Kokić, Franko Pavičić, Roko Matošević, Josip Brkljača, Marko Stojanov, Roko Gulan, Danijel Batur, Bartul Surać, Niko Stulić, Gabrijel Šendula, Bruno Pavić, Gabrijel Šimičev.

Popis igrača momčad B:

Šimun Budeš, Petar Kulaš, Nova Vinketa, Jakov Mikulić, Pavle Duspara, Karlo Pavlović, Roko josić, Marko Zalović, Fran Zrilić, Niko Juričin, Joso Brkljača, Andrija Vukasn, Roko Odžaković.

Popis igrača momčadi C:

Lukas Brkljača, Niko Čakarun, Leo Krnčević, Marin Sutlović, Ivan kardum, Vice Gobin, Kristijan Garma, Marko Brkljača, Ivano baričević, Anton Škara, Roko Bukvić, Mihat Brčić, Niko Brok.

Popis igrača momčadi D:

Josip Škoda, Mate Buljat, Nikola Stegić, Luka Korda, Šime Karlić, Stefan Đekić, Šimun ivčević, Luka Župan, Niko Rogić,

Niko Klapan, Lovre Ninčević, Auren Rudić, Frane Šurjan, Mladen Ćoso.

01. svibanj 2024 16:04