StoryEditorOCM
SportVELIKI ROĐENDAN

NK Polača slavi 50 godina postojanja, sprema se velika fešta, na revijalnu utakmicu dolaze veterani ‘Vatrenih‘, osvajači bronce u Francuskoj!

Piše Marko Ledenko - Mane
18. listopada 2023. - 16:59

Nogometni klub Polača slavi pedeset  godina postojanja. Velika obljetnica u ovom ravnokotarskom i nogometnom mjestu  obilježit će se bogatim programom.   

U nedjelju, 22. listopada, na stadionu Bićina odigrat će se svečana slavljenička revijalna utakmica između veterana NK Polača  i  selekcije Vatrenih, veterana Hrvatske nogometne  reprezentacije, s početkom u 14 sati.  Za  selekciju Vatrenih veterana, osvajača brončanih medalja iz Francuske, nastupit će veliki broj poznatih slavnih  imena. Nakon utakmice domaćin NK Polača  za sve posjetitelje priprema bogati domjenak i veliki koncert Iće Sikirića u šatoru s početkom u 19 sati.

Za ovu  slavljeničku utakmicu vlada veliki interes mještana Polače i cijelog enkovačkog kraja. Tijekom  pola stoljeća postojanja klub je uglavnom nastupao u nižim razredima domaćeg nogometa, a kao najveći uspjesi pamti se da su bili čak sedam puta prvaci 1. ŽNL Zadarske županije. U vrijeme Domovinskog rata NK Polača nije prekidala svoje sudjelovanje u 1.ŽNL, gdje je svoje utakmice kao domaćin igrala na igralištu u Biogradu. Generalni pokrovitelj i sponzor pedesete godišnjice kluba NK Polača je Općina Polača.

image
NK Polača
06. srpanj 2024 12:40