StoryEditorOCM
Sport‘ZELENI LAVOVI‘

NK Bibinje neće sudjelovati u kvalifikacijama za treću NL JUG, razlog je u najmanju ruku - neobičan

Piše Ivica GJERGJA
3. lipnja 2023. - 18:30

Propozicije Treće NL-jug nalažu dosta toga učiniti u odnosu na natjecanje u županijskoj ligi, kako u finacijskom tako i infrastrukturnom dijelu, a da bi se mogle igrati kvalifikacije i popuna ove lige.

NK Bibinje su se sve pokušale napraviti, čak imale namjeru odigrati kvalifikacije na drugom igralištu i dogovorili igranje u Sukošanu na kultnom Dešenju, no kada su sve skupa „prebrojili još koji put“ donijeli su odluku da neće sudjelovati u kvalifikacijama, o čemu su obavijestili Savez, jer klub i Općina Bibinje u kratkom vremenu ne mogu izvršiti što nalažu propozicije 3. NL- jug.

Podsjetimo da su NK Bibinje prvi prošli „ciljnu ravninu“ u Prvoj ŽNL – Zadar (osvojeno 56 bodova), da je tijekom sezone bilo i više dobrog od manje dobrog, igrali su „zeleni lavovi“ odličan nogomet, na svoj Kobiljak su donijeli povijesnu titulu, za što su zaslužni igrači i njihov trener Vlado Mandić i struka, te Uprava kluba i izborile kvalifikacije za viši rang. Iz kluba su se zahvalili navijačima „Patriotima“ koji su ih pratili na svim susretima i grlato bodrili do uspjeha. Dečkima zahvala od sveg srca.

Bibinje i bez kvalifikacija za Treću NL-jug, idu dalje uz njihovu poznatu: Umrijet ću ti ja, a ti nikada, to već svatko zna; Povijest pišemo, za Bibinje dišemo.

21. travanj 2024 14:59