StoryEditorOCM
SportODLAZAK MAJSTORA

Nakon Poljuda i Torcide, ovacije i od njegovog Zadra i Tornada, legendarnog Subu će danas pozdraviti i prepun Višnjik

Piše Frane Vulas/SD
4. lipnja 2023. - 13:34

Uoči večerašnjeg okršaja Zadra i Splita u dvorani na Višnjiku (20 sati) u kojem bi domaći pobjedom osvojili naslov prvaka Hrvatske, domaćini spremaju i malu feštu.

Kako doznajemo, prije početka treće utakmice finalne serije prigodne poklone će dobiti i pred zadarsku publiku će između ostalih izaći legende zadarske košarke koje su na kraju ove sezone odlučili otići u igračku mirovinu Rok Stipčević (37) i Ive Ivanov (37), ali i legenda Hajduka i Zadra te generalno hrvatskog nogometa Danijel Subašić (38).

Subašić je također prošlog vikenda branio svoju zadnju službenu utakmicu na kraju duge i bogate karijere u kojoj je s reprezentacijom Hrvatske osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Popularni Suba je na Poljudu u susretu Hajduka sa Šibenikom zaključio vratarsku karijeru, a sada će ga nakon Splita pozdraviti i njegov Zadar, osam tisuća navijača na rasprodanom Višnjiku koji bi trebao ovom prigodom također biti sav u bijelom. Podsjetimo, protiv Šibenika je na Poljudu ispraćen ovacijama i uz poruku: ‘Tvoj dobri duh i emociju pamtit ćemo zauvik, Suba, hvala za sve!‘

Bivši kapetan košarkaša Zadra Ivanov karijeru je proteklih dana zaključio u Širokom Brijegu, a nekadašnji razigravač reprezentacije Hrvatske Stipčević u slovenskoj Krki iz Novog Mesta.

18. travanj 2024 19:23