StoryEditorOCM
SportIZJAVE NAKON POBJEDE

Naglić je imao osmjeh od uha do uha!

16. prosinca 2017. - 11:27
zadar_buducnost19-151217

Na pressici je ključalo zadovoljstvo na zadarskoj strani, svi su željeli stisnuti ruku Domagoju Vukoviću kojeg je pak Aleksandar Đikić trener Budućnosti "podcrtao" kao ključnog čovjeka u redovima Zadra, zažalivši pritom što ga nisu bolje čuvali, odnosno, nisu mi prije utamice pridavali osobitu pozornost. Mladi Riječanin je zasjenio sve i onda je razumljivo i njegovo zadovoljstvo trijumfom.

- Čestitam mojim suigračima na vrhunskoj igri i borbi. Znali smo da se možemo nositi s njima jer su došli bez dva bitna igrača. Naša fantastična utakmica i još jednom hvala svima unutar momčadi, te publici i ovo sve skupa izgleda fenomenalno – zaključio je Vuković.

I Aramis Naglić je razvukao osmijeh od uha do uha, uživajući u ozračju odličnih rezultata....

- Imamo razloga za zadovoljstvo jer je ovo velika pobjeda i ima težinu. Nastavili smo seriju, igramo dobro, napose u obrani koja je prilično nepropusna, te na trenutke izgleda kao "beton" i to volim vidjeti. U našoj "legndarnoj" trećoj četvrtini, malo istrčimo vani pa se onda vratimo, ali moram kazati kako je teško čuvati Gibsona i to se osjetilo kad su nas krenuli stizati.

24. svibanj 2024 12:51