StoryEditorOCM
SportDEVETI DAN

MNK Tin se revanširao Ploči za poraz u prošlogodišnjem četvrtfinalu, a evo i ostalih rezultata 6. Memorijalno humanitarnog turnira Antonio Jurjević

Piše ZADARSKI.HR/HUAJ
25. kolovoza 2022. - 00:00

MNK Tin se revanširao Ploči za poraz u prošlogodišnjem četvrtfinalu, a evo i ostalih rezultata 6. Memorijalno humanitarnog turnira Antonio Jurjević.

Termin 2:0 Sabunjar Riba Nekretnine (veterani)

Prvi finalist veteranskog dijela turnira je ekipa Termin. U polufinalu bili su bolji od prošlogodišnjeg prvaka,ekipe Sabunjar Riba Nekretnine.

Mnk Varoš ZDC 0:2 Mnk Stanovi

Mnk Stanovi uspjeli su nešto što nikom nije uspjelo zadnje dvije godine,a to je pobijediti Mnk Varoš. To znači da kameni prijenosni pehar ostaje i dalje u našem vlasništvu,a neka druga ekipa će dobiti šansu da se upiše na zid osvajača. Vjerujemo da će Stanovi ovu pobjedu dobro proslaviti u popularnoj garaži.

Mnk Sinjoretovo 8:1 Arbanasi

Još jedna uvjerljiva partija Sinjoretova. Posebno raspoloženo bilo je prvo ime ekipe Blaž Katuša, koji je na svoj konto dodao još tri pogotka.

Zadranka 1:0 Bistro Kolodvor (veterani)

Pogotkom prekaljenog Jure Šarića Zadranka dolazi do minimalne pobjede i plasmana u finale veteranskog dijela turnira.

Generacija 90 3:3 (8:7 p) Aqua Kemijsko Čiščenje

Aqua koristi opuštanje u redovima Generacije i s dva pogotka na samom kraju utakmice dolaze do izjednačenja i ruleta šesteraca. U raspucavanju je Šime Jakušić nepogrešiv,a Stipe Vujević brani udarac Lučića i odvodi Generaciju u četvrtfinale.

Nogometni sudci Zadarske županije 0:2 Kontrol Biro Teatro Bar

Put zadarskih sudaca završava u osmini finala. Ovoga puta bio je bolji Kontrol Biro na krilima Filipa Anića koji postiže dva pogotka.

Mnk Tin 3:0 Mnk Ploča

Mnk Tin se revanširao Ploči za poraz u prošlogodišnjem četvrtfinalu. Visoka pobjeda od 3:0 i prolaz među osam najboljih.

Konoba Nikol 1:3 Dišpet Bar

Konoba Nikol je povela 1:0,ali Adriano Mičić vuče lucidne poteze s klupe i dovodi svoje momke do preokreta.

Zračna Luka Zadar 2:2 (16:15 p) SC Torba Debeljak

Šime Colić –Škuca i Karlo Torbarina-Rođo vodili su pravu bitku u raspucavanju šesteraca. Izveli su svatko po 14 šesteraca,ali u zadnjoj seriji Dino Čačić staje na gol i brani Karlov udarac i odvodi Zračnu luku dalje.

Mnk Puntamika restoran Špajza 2:0 Mnk Plovanija

Dugo je na semaforu stajalo 0:0,da bi Puntamika sredinom drugog poluvremena povela s dva brza pogotka i privela utakmicu kraju.

26. lipanj 2024 21:28