StoryEditorOCM
SportIZ A ŽENSKE REPREZENTACIJE HRVATSKE, DAN NAKON UTAKMICE SA CRNOM GOROM

Miletić: “Dosad urađenim sam zadovoljan“!

Piše Ivica Gjergja
1. ožujka 2018. - 16:10
zensk rep hrvat

Bez iti malo euforije je u stožeru i među igračicama A ženske reprezentacije Hrvatske nakon visoke pobjede nad Crnom Gorom u prijateljskoj utakmici koja je odigrana u Biogradu na Moru 5:0.

Oni bez obzira na „bijeli“ Zadar pokriven snijegom odrađuju sve po programu i planu. Što se tiče utakmice bila je to jedna od dobrih odigranih utakmica iako im nije išla na ruku jaka bura i hladno vrijeme, smrznut teren, no igra je bila za „prste polizat“. Već u samom početku utakmice zabile su Hrvatice tri gola do 11 minute, a do 38 minute prvog dijela još dva. Bili su to zgodici, jedan ljepši od drugoga, koji su zabijani nakon izvrsno izrađenih akcija, a poslije kojih nije teško bilo materijalizirati date zgoditke. Mi nismo vidjeli slabog mjesta u homogenoj kompaktnoj ekipi Miletića.

-Sve nam je u utakmici išlo za nogom, hvala divnoj publici koja nas je bodrila do samog kraja utakmice iako je bila jaka bura, ja sam jednostavno uživala, no tako i moje suigračice. Na kraju na tom igralištu sam ja i počela svoj nogometni put, pa mi je bilo lakše igrati, kratko nam je kazala Isabella Dujmenović, Biograđanka, koja je na „privremenom“ radu u Austriji.

I na samom kraju utakmice zadovoljan je bio izbornik Božidar Miletić koji nam je kratko kazao:

-Odlična utakmica, poglavito u prvom dijelu susreta kada smo dominirali, odigrali upravo onako kako smo se dogovorili u pripremi utakmice, te zabijali. U drugom dijelu nakon izmjena nismo uspjeli zabiti no otežalo je igru smrzavanje terena i nemogućnosti kontrole lopte. Zadovoljan sam, kazao nam je izbornik Hrvatske Božidar Miletić.

Danas poslije podne je trening u Zemuniku, no pao je snijeg, a Miletić će:

-Pa tko se boji još snijega, ako ne budemo trenirali mi ćemo se grudati, sa smiješkom će Božidar.

02. lipanj 2024 07:09