StoryEditorOCM
SportDRUGA REPREZENTACIJA

"Luka Modrić i društvo ovoga će puta izgledati drugačije. Mislim da je Hrvatska - blagi favorit"

Piše Sportske novosti
24. rujna 2022. - 17:19

Odmah nakon završetka utakmice između Hrvatske i Danske na Maksimiru član austrijskog stručnog stožera Franz Ponweiser iz Zagreba je Ralfu Rangnicku poslao materijale za analizu uoči nedjeljnog dvoboja, piše Kronen Zeitung.

"Luka Modrić i društvo će izgledati drugačije nego u Osijeku, puni su samopouzdanja, a Austrija je iz Francuske ponijela malo toga pozitivnog", navodi austrijski list za koji je o utakmici govorio i hrvatski reprezentativac Luka Sučić.

- Vidjelo se u prvoj utakmici da nam neće biti lako jer Austrija ima dobru momčad kojoj je novi trener dao dodatni poticaj. Austrija je u prvoj utakmici bila jako dobra, ali nama nije sve išlo onako kako smo zamislili - rekao je 20-godišnji veznjak Salzburga pa dodao:

- Mislim da je Hrvatska blagi favorit u ovoj utakmici.

Ono što će definitivno biti dodatni impuls "vatrenima" na stadionu Ernst-Happel jest podrška s tribina. Austrijski mediji strahuju da će na utakmici biti više gostujućih nego domaćih navijača. Hrvatskim navijačima bilo je namijenjeno 15.000 ulaznica i one su brzo rasprodane, ali u obzir treba uzeti i brojne Hrvate koji žive u Austriji te će doći podržati reprezentaciju, a ne spadaju u navedenu kvotu.

Austrijanci kažu da se razmišljalo i o kontroli prodaje ulaznica putem putovnica, ali sada im je za to kasno.

25. travanj 2024 02:37